• BIST 8770.09
  • Altın 2238.51
  • Dolar 32.3377
  • Euro 35.0943
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Şoför esnafı ile kurumsal sağlık anlaşması

Şoför esnafı ile kurumsal sağlık anlaşması
Samsun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri ile kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladı.

Samsun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri ile kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladı.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile gerçekleştirdiği sağlık protokolü uygulamasını geniş bir yelpazeye yayarak sürdürmeye devam ediyor.

Büyük Anadolu Hastaneleri, sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanmak ve sağlanacak olan imkanlardan yararlanmaları için sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile sağlık protokolü imzalıyor. Bu kapsamda Samsun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile kurumsal sağlık sözleşmesi imzalayan Büyük Anadolu Hastaneleri, büyük bir aile olan şoför esnafına hizmet vermenin gururunu yaşıyor.

Kurumsal sağlık sözleşmesini imzalayan Samsun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Yusuf Saim Erkan ve Genel Sekreter Kenan Aydın, "Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Büyük Anadolu Hastaneleri ile kurumsal sağlık anlaşması imzaladık. Yapılan anlaşmayla birlikte odamızın yöneticileri, çalışanları, üyeleri ve birinci derece yakınları Büyük Anadolu Hastanelerinden sağlık hizmetlerinin sağladığı imkanlardan faydalanabilecektir. Bu imkanı bize sağlayan Büyük Anadolu Hastaneleri yetkililerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" dediler.

Büyük Anadolu Hastaneleri'ni tercih ettiği için Samsun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'na teşekkür eden Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, "Edirne'den Kars'a ve Samsun'dan Adana'ya dünyanın dört bir yanından gelen hastalara umut olmaya, her kesimden büyük takdir gören sağlık uygulamaları ile misafirlerimize aile ortamı sunuyoruz. Alanında uzman kadrosuyla kaliteli hizmet vermeye büyük önem gösteriyoruz. Hastane olarak her zaman sorumluluklarımızın bilincinde hareket etmeye çalışıyoruz. Bu anlamda bu imkanlardan daha iyi faydalanmaları amacıyla eğitim kurumları, sivil toplum kuruluşları, kamu, kurum ve kuruluşlarıyla sağlık anlaşması imzalıyoruz. Yapılan anlaşma ile kurum yöneticileri, çalışanları ve birinci derece yakınları hastanemizin sağladığı indirimlerden yararlanabiliyorlar. Bu düşünceler içinde bizde Samsun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'na hastanemizi tercih etmesinden ötürü mutluluk duyduğumuzu belirtmek ister, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim