• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

SODEM’den Odunpazarı Belediyesi’ne Ödül

SODEM’den Odunpazarı Belediyesi’ne Ödül
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Belediyeler Buluşması ve Yerel...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Belediyeler Buluşması ve Yerel Yönetim Ödül Töreni'nde, Odunpazarı Belediyesi Halk Market Projesi ile ödül aldı.

İyi proje ve uygulamaların duyurulması, paylaşılması, başkanlar arasındaki ilişki ve iletişimin güçlendirilmesi, proje ve bilgi alışverişi gerçekleştirilmesi amacıyla düzenlenen belediyeler buluşma toplantısı İzmir Seferhisar'da yapıldı. Düzenlenen törene Eskişehir, Aydın, Muğla, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanları ile Türkiye'nin değişik bölgelerinden 122 belediye başkanı katıldı. Sosyal projeler, çevre, kentsel gelişim, tarım, sağlık, çocuk, sanat, kültür, turizm, eğitim, bilgi işlem olmak üzere 14 ayrı temada belde, ilçe ve büyükşehir belediyelerine ödüller verildi. Verilen ödüller kapsamında Odunpazarı Belediyesi, sosyal proje dalında Halk Market Projesi ile ödül aldı.

Gerçekleştirilen ödül töreninde Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, ödülü CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden aldı. Başkan Kurt yaptığı açıklamada, "Halk Market uygulamasıyla, ihtiyaç sahiplerine, erzak kolisi göndermek yerine, gerçekten ihtiyaç duydukları ürünleri kendilerinin seçmesi sağlanıyor. Halk Market'de, ihtiyaç sahipleri belirlenen limitlerde ücretsiz olarak alışveriş yapabiliyor" dedi.

SODEM'in ödül töreninde, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Tepebaşı Belediyesi de ödül aldı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Trafik Kontrol Merkezi (Akıllı Kavşak) projesi ile ödüle layık görülürken, Tepebaşı Belediyesi ise Alzheimer Merkeziyle başarı ödülünün sahibi oldu.

SODEM’den Odunpazarı Belediyesi’ne Ödül

SODEM’den Odunpazarı Belediyesi’ne Ödül

SODEM’den Odunpazarı Belediyesi’ne Ödül

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim