• BIST 9702
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

SODEM, Çankaya Belediyesi'ne üstün başarı ödülü verdi

SODEM, Çankaya Belediyesi'ne üstün başarı ödülü verdi
Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM), Yerel Yönetim Ödülleri dalında dereceye giren belediyeleri ödüllendirdi.

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM), Yerel Yönetim Ödülleri dalında dereceye giren belediyeleri ödüllendirdi. Çankaya Belediyesi de "Üstün Başarı Ödülü" alan belediyeler arasında yerini aldı.

Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını yaygınlaştırmak, ortak bir dil kullanımı ile başarılı belediyecilik uygulamalarını Türkiye'de ve dünyada güçlü bir algıya dönüştürmek amacı ile kurulan ve 122 üye belediye ile ülkede 15 milyon nüfusu temsil eden, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin (SODEM) başarılı belediyelere ödüllerini verdi. 100'ün üzerinde belediyenin toplam 500 projeyle katıldığı yarışmada seçici kurul tarafından ödüle layık görülen belediyelerin başkanları, ödüllerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden aldı.

Akademisyen, siyasetçi, yazar ve gazeteciler Seyit Torun, Veli Ağbaba, Prof.Dr Murat Barkan, Prof.Dr. Koray Çalışkan, Selami Öztürk, Faruk Göksu, Korel Göymen, Fikret Toksöz, Pınar Türenç, Şafak Pavey, İbrahim Betil, Prof.Dr. Mehmet Rıfkı Aktekin, Özgür Özel, Prof.Dr. İlber Ortaylı, Murat Katoğlu, Sunay Akın, Cem Seymen, Melda Onur, Bekir Coşkun, Ercan Karakaş ve Abbas Güçlü isimlerinden oluşan seçici kurulun yaptığı değerlendirmede, Çankaya Belediyesi "Üstün Başarı Ödülü'ne layık görüldü. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'e ödülünü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu verdi.

ÇAYED'E SOSYAL PROJE ÖDÜLÜ

Çankaya'da ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giysi, ev eşyası gibi çeşitli yardımlarda bulunan Çankaya Ekonomik Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (ÇAYED) de Sosyal Proje Ödülünün sahibi oldu. Yılda yaklaşık 11 bin aileye ayni destek sağlayan ÇAYED, Ankara'da öğrenim gören üniversite öğrencilerine verdiği ev eşyası desteğiyle de dikkat çekti.Cihan

SODEM, Çankaya Belediyesi'ne üstün başarı ödülü verdi

SODEM, Çankaya Belediyesi'ne üstün başarı ödülü verdi

SODEM, Çankaya Belediyesi'ne üstün başarı ödülü verdi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim