• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Sneijder'le imzalar atılıyor

Sneijder'le imzalar atılıyor
Galatasaray'da beklenen hafta geldi çattı... Wesley Sneijder'le yeni sözleşme işini milli maçlar sonrasına bırakan Sarı-Kırmızılılar, kolları sıvadı. 31 yaşındaki futbolcunun 1 yıllık sözleşmesine ek olarak, bu hafta 3 yıllık yeni kontrat teklifi yapılaca

Hollanda Milli Takımı’nın yıldızı Wesley Sneijder, Galatasaray’la yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı kulüpteki kontratının son senesine gelen tecrübeli oyuncuya, milli maçlar dönüşünde kontrat sözü verilmişti. Hollanda’nın üst üste aldığı başarısız sonuçlarla birlikte, performansında büyük düşüş yaşadığı gözlenen Sneijder’in, aklının Galatasaray’daki kontrat meselesine takıldığı belirtiliyordu. Sneijder, Cim Bom’la mukavele yenileyip, rahatlamak istiyordu.

Nitekim tarafların iki gün içinde pazarlık masasına oturacağı öğrenildi. Galatasaray Yönetimi’nin Wesley için hazırladığı kontrat paketi de belli. 31 yaşındaki oyuncuya zam yapılmayacak. 3.2 milyon Euro olan sabit yıllık ücret aynen korunacak.

Artık ek şart şansı yok

Sarı-Kırmızılılar’ın en büyük isteği, Sneijder’e son kez ödenecek olan 1.3 milyon Euro tutarındaki imza ücretinde indirime gidilmesiydi. Hatta bu konuda söz alındığı ve ödemenin 800 bin Euro’ya çekileceği iddia ediliyordu. Ancak son gelişmelerin ardından, taraftarla ilişkisi dibe vuran yönetimin elinde koz kalmadı ve Sneijder’le imza fotoğraflarının bir an önce medyada yer alması isteniyor.

Dolayısıyla Sneijder, 1.3 milyon Euro’yu almakta diretirse, bu para mecburen ödenecek ve yönetimin imzayı erteleme gibi bir seçeneği bulunmuyor.

En büyük koz yine Wesley

Şampiyonlar Ligi gruplarında nispeten kolay bir kura çeken Galatasaray’da, Sneijder’in varlığı yine en büyük koz olacak gibi görünüyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik patron Hamza Hamzaoğlu’nun da isteğiyle, işte bu yüzden Sneijder’in mutlu olması için çalışıyor.

Kulüpte tecrübeli futbolcunun kendisini iyi hissetmesi durumunda, takıma özellikle Avrupa’da daha fazla katkı yapacağı inancı hakim.

54 gole katkı yaptı

Wesley Sneijder, 2012-2013 sezonu devre arasında geldiği Galatasaray’da, 106 resmi maça çıkarken, rakip fileleri 37 kere sarstı ve 17 kez de gol pası verdi. Hollandalı yıldız bu performansla, 54 gole doğrudan katkı yaptı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim