• BIST 9524.59
  • Altın 2496.992
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7865
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 18 °C

Sneijder: Son imzam olmayacak

Sneijder: Son imzam olmayacak
“3 yıl boyunca saha içine odaklanacağım. Sonrasında futbolcu ya da teknik direktör olarak kulübüme hizmete devam etmeyi istiyorum”

Galatasaray yıllık 3.2 milyon avro garanti para ve 1.3 milyon avro imza parası karşılığında sözleşmesi 2018'e uzatılan Wesley Sneijder için imza töreni düzenledi. Hollandalı yıldız, Türk Telekom Arena'da Başkan Dursun Özbek'in de katılımıyla gerçekleştirilen törende sözleşme imzaladı. Sneijder, 2018 yılına kadar saha içine odaklanacağını söyleyerek, “İleride profesyonel yönetim kadrosunda çalışmayı başkanımızla konuştuk.

Bu imza son olmayacaktır. Galatasaray'da hizmete devam etmek istiyorum" şeklinde konuştu. Sözleşmesini tamamlamasının ardından ne olacağını şimdiden bilemeyeceğini anlatan Sneijder, "Bir sonraki kontratım yine futbolcu olarak da gerçekleşebilir.

Ama futbolu bıraktığımda bir seçim yapmam gerekirse, teknik direktörlüğü tercih ederim. Kendimde o potansiyelin olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yardımcım Mert Çetin!

Sneijder, bir gün Galatasaray'a teknik direktör olması durumunda yardımcısının da hazır olduğunu belirterek, esprili bir şekilde, tercümanlığını yapan idari menajer yardımcısı Mert Çetin'in bu görevi üstleneceğini söyledi. Hollandalı futbolcu, eşi Yolante Cabau'nun İstanbul'da kalma fikrine nasıl yaklaştığıyla ilgili bir soru üzerine, "Profesyonel bir oyuncu için eşinin mutluluğu, evindeki huzur çok önemli. Ben, yeni kontrat imzalamak için eşimi ikna etmeye çalışmadım.

Çünkü burada bulunduğumuz süre içinde çok mutlu anlar yaşadı. Bu imzadan dolayı da çok memnun. Herhangi bir ikna çabası kesinlikle olmadı. Kulübü ve İstanbul'u çok seviyor" cevabını verdi. Sneijder, Avrupa Şampiyonası elemelerinde Türkiye ile Hollanda arasındaki grup üçüncülüğü rekabeti için de, "Çok fazla söylenecek bir şey yok. İki takımın da 2'şer maçı var ve bizim 2 maçımızı da kazanmamız gerekiyor. Türkiye'ye ise 4 puan yetiyor. Çok zor maçlar olacak” diye konuştu.

Lider yazıp poz verdiler

Dursun Özbek ve Wesley Sneijder, medya önünde sözleşmeye imza atarlarken, ardından Galatasaray formasına imzalayıp bu şekilde poz verdi. Formanın üzerine, "lider" şeklinde not düşülmesi de dikkati çekti.

Özbek'TEN eleştiriler sonrası İLGİNÇ?ÇIKIŞ: Şikayetçi değilizGalatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sneijder'in imza töreninde kendilerine yöneltilen eleştirilerden şikayetçi olmadıklarını söyledi. Özbek, “Bu eleştirilerden rahatsız olmuyoruz, birçoğu da haklı. Şikayetçi değiliz, faydalı olanları zaten alıyoruz. Hamza Hoca bizim antrenörümüz, kendisiyle sözleşme yeniledik.

Galatasaray'da 'Hiç tartışma olmaz' diye bir durum yok. Sporcular, teknik heyet ve yönetim bir arada çalışmak zorunda, en büyük hedefimiz de bu. Kenetlenmeliyiz" şeklinde konuştu. Sarı-kırmızılıların başkanı, son haftalardaki hakem hataları için ise “Bu zaman zaman zaman aleyhimize, zaman zaman da lehimize oluyor, başka takımlar için de aynı şeyler geçerli.

Bu hatalardan dersler alınmalıdır" dedi. Özbek, Sneijder ile mukavele yenilemenin kendilerini çok mutlu ettiğini de sözlerine ekledi.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim