• BIST 9693.46
  • Altın 2508.306
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.833
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Slow Olive Çalıştayı Sona Erdi

Slow Olive Çalıştayı Sona Erdi
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde düzenlenen Slow Olive Çalıştayı sona erdi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde düzenlenen Slow Olive Çalıştayı sona erdi.

Alibey adasında kurulan çocuk atölyeleri, Lübnan, Antakya ve İstanbul Ermeni mutfağı, Ayvalık mübadil mutfağı ve İzmir Seferad mutfağı atölyeleri vatandaşlardan ilgi gördü. Pazar yerinde yapılan çalıştay kapsamındaki son etkinlikte zeytinin sadece gıda ürünü değil kültürel zenginlik olduğuna vurgu yapıldı. 4 gün süren Slow Olive Ayvalık Çalıştayı'nın son gününde sabun yapımı gösterildi.

Stantlarda ise zeytinyağlı dünya mutfaklarından örnekler sunuldu. Lübnan mutfağı ile başlayan sunumlar İzmir Seferad mutfağı örnekleriyle sona erdi.

Karen Şahon ile Gilda Kohen İzmir Seferad mutfağının özel lezzetlerini sundu. Gilda Kohen'in helal et ile yaptığı sarmayı zeytinyağında kızartarak pişirmesi merakla izlendi. Yapılan özel tadlar pişirildikten sonra ikram edildi.

Slow Olive Çalıştayı Sona Erdi

Slow Olive Çalıştayı Sona Erdi

Slow Olive Çalıştayı Sona Erdi

Slow Olive Çalıştayı Sona Erdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim