• BIST 8981.29
  • Altın 2284.428
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0498
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Skandal! Güvenlik kamerasını silmeyi unuttular mı?

Skandal! Güvenlik kamerasını silmeyi unuttular mı?
Russel Crowe'un hem yönettiği Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan’la birlikte başrolünü paylaştığı 1920’lerde geçen The Water Diviner’ın tanıtım filmindeki bazı ayrıntılar “Hata mı var?” sorusunu akıllara getirdi.

Russel Crowe'un hem yönettiği hem de Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan’la birlikte başrolünü paylaştığı 1920’lerde geçen The Water Diviner’ın tanıtım filmindeki bazı ayrıntılar “Hata mı var?” sorusunu akıllara getirdi.
Kamera arkası görüntülerin yanısıra filmden karelerin de yer aldığı tanıtımda, Crowe’un Sultanahmet Camii’ne girdiği sahnede güvenlik kameraları ve hoparlörlerin gözükmesi, “Yoksa kameraları silmeyi unuttular mı?” dedirtti.

 Filmin bir sahnesinde de arka planda Şemsipaşa’da 10 yıl önce yapılan radar kulesi görünüyor.

290420140813006951732_4.jpg
Cem Yılmaz'dan ilginç mesaj!

Ünlü oyuncu Russell Crowe'un 'The Water Diviner' (Su Bulucu) filminin kamera arkası görüntüleri internete sızdı.

Cem Yılmaz'ın da rol aldığı filmin kamera arkası görüntülerinde çekimler ve kamera arkasında yaşananlarla birlikte oyuncuların görüşlerine de yer verildi.

Crowe, yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği filminin kamera arkası fotoğraflarını Twitter'dan yayınladı.

Cem Yılmaz da filmden kareleri, Türkiye'de decam eden Youtube yasağına da gönderme yaparak "The Water Diviner kamera arkası YouTube'da. İzleyin! Haa YouTube kapalı? Hah işte onu biz yapmadık! Biz filmi yaptık :)" notu yazarak takipçileriyle paylaştı.


İnanılmaz film efektleri
Çanakkale Savaşı'nda kaybolan iki oğlunu aramak için Anadolu'ya gelen Avustralyalı bir babanın yaşadıklarını anlatan, çekimleri Avustralya, İstanbul ve Fethiye'de yapılan filmin görüntülerinde Russell Crowe, şunları söyledi:

"Benim için çok deneyimli Türk aktörlerle çalışma fırsatı bulmak ilginçti"

Cem Yılmaz ise The Water Diviner filmini şu sözlerle değerlendirdi:

"Her savaş öyküsünden kolayca bir efsane yaratıp uydurabilirsiniz. Ama bu öyle değil. Gerçek karakterler, gerçek durumlar, çekişmeler var. Ben bu iş karşılığını bulacak."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim