• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Sivas’ta Taşeron İşçilerin Kadro Sevinci

Sivas’ta Taşeron İşçilerin Kadro Sevinci
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kamuda çalışan taşeron işçilerinin kadroya alınacağını açıklamasının ardından Sivas'taki taşeron işçiler büyük...

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kamuda çalışan taşeron işçilerinin kadroya alınacağını açıklamasının ardından Sivas'taki taşeron işçiler büyük bir sevinç yaşadı.

AK Parti'nin seçim vaatleri arasında yer alan ve dün Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kamuda çalışan taşeron işçilerin kadroya alınacağının müjdesini vermesinin ardından Sivas'taki taşeron işçiler sevinç yaşadı. Bugün Numune Hastanesi önünde basın açıklaması yapan Kamu Şirket İşçileri ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Adem Kuru,"2010 yılında birkaç arkadaşımızla başlattığımız ülke genelinde çığ gibi büyüyerek 41 ilde dernekleşip 3 federasyon kurarak savunduğumuz iş garantisi güvenilir gelecek ve kadro hedefimizi gerçekleştirerek bizleri mutlu eden bizlere bayram yaşatan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu hocama teşekkür ediyorum."dedi.

Tüm işçilerin kadro hedefi için emeğini esirgemeyen herkese teşekkür eden Kuru konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Artık eşlerimizin, çocuklarımızın anne ve babalarımızın aklı bizde kalmayacak. "Acaba işten atarlar mı'? diye tasalanmayacak. Her ihale döneminde yaşadığımız stresi yaşamayacağız. Geleceğimiz insanların iki dudağı arasında olmayacak. Artık kurumlarımızda ikinci sınıf insan muamelesi görmeyeceğiz. Başbakanımızın açıklamasından sora süreç fazla uzamadan birkaç ay içerisinde tamamlanacak ve kamunun çalışanı olarak yen döneme başlayacağız. Bu süreçte bilgi kirliliği yaşanabilir. Provoke etmek için her yerden gerek Başbakana ve gerekse işçilerimize karşı sosyal medya üzerinden veya farklı yerlerden sözlü saldırılar olabilir. Bizler bundan sonra süreci bekleyeceğiz ve kimsenin tıpkı ülkemizde olduğu gibi birlik ve beraberliğimize gölge düşürmesine izin vermeyeceğiz. Artık gün adaletin tecelli ettiği, yüzlerin güldüğü, dikilen fidanların meyve veren ağaca dönüştüğü gündür. Alın terimiz ve emeğimizin hakkını Allah'ın izniyle Başbakanımızın müjdesiyle aldık."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim