• BIST 8718.11
  • Altın 2246.886
  • Dolar 32.3304
  • Euro 35.1765
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Sivas’ta esnaftan öğrencilere destek

Sivas’ta esnaftan öğrencilere destek
Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, üniversite ile işbirliği yaparak öğrencilere yüzde 15 destek sağlandığını...

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, üniversite ile işbirliği yaparak öğrencilere yüzde 15 destek sağlandığını söyledi.

SESOB'ta düzenlenen programda konuşan Başkan Beşir Köksal üniversitesinin Sivas ve esnaf için çok önemli olduğunu vurguladı. Köksal, "Cumhuriyet Üniversitemizde eğitim gören ve ilimizin ekonomisine büyük katkı sağlayan üniversite öğrencilerimize destek vermek amacıyla bir çalışma başlatmış bulunuyoruz. Üniversite şehrimizin aynasıdır. İlimizin gelişmesinde de ve tanıtılmasında önemli katkılar sağlamaktadır Üniversite yetkilileri ve oda başkanlarımızla yaptığımız toplantı neticesinde öğrencilerimizin daha çok ihtiyaçlarını karşıladıkları alanlarda yüzde 15'lik bir indirim yaparak azda olsa onlara destek olmaya gayret gösterdik. Bir çoğu zor şartlarda ve imkansızlıklara rağmen üniversite eğimini tamamlamak isteyen öğrencilerimize ne yapsak azdır. Sivaslılar ve esnaf teşkilatı olarak, üniversite öğrencilerimizi seviyoruz." dedi.

Köksal, projeye destek veren ve öncülük yapan Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı'ya , indirime destek olan Kahveciler Esnaf Odası yönetimine, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ömer Şeker'e, Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül'e, Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkanı Nazmı Yiğit'e, yönetim kurulu üyelerine ve esnaflarına teşekkür etti.

Köksal, indirim kartlarının Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından bastırıldığını ve bağlı bulunduğu odalar aracılığı ile esnaflara dağıtılacağını sözlerine ekledi.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı ise üniversitenin şehrin kalbi ve sesi olduğunu belirterek, Sivaslıların misafirperver olduğunu belirtti. Yıllardır üniversite ile şehir arasında bir kopukluktan bahsedildiğini, üniversitenin şehre, Sivas'ında üniversiteye sahip çıkmadığını vurgulayan Toparlı, amaçlarının farkındalık oluşturmak olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim