• BIST 9079.97
  • Altın 2312.596
  • Dolar 32.3422
  • Euro 35.1028
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Sivasspor'da başkanlığa yeniden Mecnun Otyakmaz seçildi

Sivasspor'da başkanlığa yeniden Mecnun Otyakmaz seçildi
Medicana Sivasspor'da yapılan olağanüstü genel kurulda, Mecnun Otyakmaz oy birliği ile yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

Medicana Sivasspor'da yapılan olağanüstü genel kurulda, Mecnun Otyakmaz oy birliği ile yeniden kulüp başkanlığına seçildi. 12 yıldır kulüp başkanlığı yapan Otyakmaz, 3 yıl daha görevinin başında bulunacak.

Süper Lig'de geçirdiği zor günler sonrası PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Medicana Sivasspor, yönetimin aldığı karar sonrası olağanüstü kongreye gitti. İl Genel Meclis Salonu'nda yapılan kongrede divanın oluşmasının ardından faaliyet, denetim raporları ile bütçe ibra edilerek delegelerin oyuna sunuldu. Kongreye gelen taraftarlar, Başkan Mecnun Otyakmaz'a sevgi gösterisinde bulundu.

"TAKIMIMIZIN KÖTÜ GİDİŞİNE DUR DİYEMEDİK"

Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz yaptığı konuşmada, "11 yıllık Süper Lig macerasında ilk 3 yılında kümede kalma mücadelesi verdiklerini belirterek, şöyle devam etti: "3 yılında ülkemizi Avrupa kupalarında temsil etme şerefi, 4 sezonda ise ligi orta sıralarda tamamladık. Bu sezon ise dramatik bir şekilde küme düştük. Elimizden gelen bütün mücadelemizi vermemize rağmen bu gidişatı engelleyemedik. İhtiyaç olduğunu düşündüğümüz anlarda hoca değişiklikleri de yaramıza merhem olmadı. Fakat ihtiyaç duyduğumuz galibiyet serisini bir türlü yakalayamadık. Her maçta en az bir futbolcumuz sonuca etki edecek hatalarda bulundu. Bazı maçlarımızda da sonuca hakemler etki etti. Her şey bir tarafa sadece Akhisar karşılaşmasında kalecimizin 90'ıncı dakikada hatasından yediğimiz gol olmasa Fenerbahçe maçını kazanıp ligde kalabilecektik. Neticede son hafta elimizden gelen mücadeleyi göstermemize rağmen kaderin önüne geçemedik ve takımımız küme düştü. Bizler yönetim kurulu olarak takımımızın kötü gidişine dur diyemedik. Hoca ve futbolcu tercihinde hata yapmış olabiliriz."

"KONGRE KARARINI NEDEN ALDIKLARINI AÇIKLADI"

"Bizler başarıda nasıl alkışlanıyorsak, başarısızlıkta da bir takım eleştiri ve protestoları doğal karşılayacak olgunluğa sahip bir yönetimiz" diyen Mecnun Otyakmaz, "Ancak Sivasspo, üzerinde bir takım emellerini hiçbir zaman gerçekleştirememiş bir grup, içlerindeki kötü duyguları iftiralarıyla tezahüratlara dönüştürünce yönetim kurulumuz olağanüstü genel kurul kararı aldı. Bu kararı alırken amacımız daha iyi hizmet yapabilecek dostlarımızın önünü açmak, Sivasspor'a varsa bir zararımız onu sonlandırmak ve yeni bir heyecan yeni bir yapılanmaya fırsat tanımaktı. Fakat gelin görün ki bırakın delegeyi, Passolig'i bile olmayan bu kifayetsiz muhterislerin amaçlarını yapıcılıktan uzak sadece yıkıma odaklı olduğunu bir kez daha anlamış olduk." diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada kongreye katılan 138 delegenin oy birliği ile Mecnun Otyakmaz yeniden başkanlığa seçildi. Otyakmaz kongre sonrası tebrikleri kabul etti.

Kongreye Vali Alim Barut, Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Faruk Kocacık, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç ile davetliler ve delegeler katıldı.

Mecnun Otyakmaz'ın başkan seçildiği kongrede yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı:

"Erdal Sarılar, Erdoğan Bozatlı, Mehmet Oflaz, Volkan Uygunuçarlar, Şefik Yalvaç, Alper Kılınç, Bahattin Eken, Sabri Çevik, Elaattin Akyüz, Ekrem Munar, Halit Yazıcı, Ömer Sepet, Uğur Akkuş, Erdal Yılmaz, Muhammet Şeker, Turan Ünal, Yusuf Ziya Kurt, Mehmet Poyraz, Mehmet Ali Topal, Faruk Taşseten."

Cihan

Sivasspor'da başkanlığa yeniden Mecnun Otyakmaz seçildi

Sivasspor'da başkanlığa yeniden Mecnun Otyakmaz seçildi

Sivasspor'da başkanlığa yeniden Mecnun Otyakmaz seçildi

Sivasspor'da başkanlığa yeniden Mecnun Otyakmaz seçildi

Sivasspor'da başkanlığa yeniden Mecnun Otyakmaz seçildi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim