• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9446
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Sivas Platformu 5.olağan Kurulu Sancaktepe’de gerçekleştirildi

Sivas Platformu 5.olağan Kurulu Sancaktepe’de gerçekleştirildi
Sancaktepe'de Sivas Platformu 5.olağan kurulu gerçekleştirildi. Kurulda konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, "Sivas turizmine katkı sağlayacak...

Sancaktepe'de Sivas Platformu 5.olağan kurulu gerçekleştirildi. Kurulda konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, "Sivas turizmine katkı sağlayacak daha büyük alt yapılara Sivas'ın ihtiyacı var" dedi.

Başkanlığını Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in yaptığı Sivas Platformu 5.olağan kurulu Ortadağ Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Kurula Ulaştırma eski Bakanı ve AK Parti Sivas Milletvekili Habip Soluk, 24'üncü Dönem Sivas Milletvekili Ali Turan, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'in yanı sıra çok sayıda konuk katıldı.

Kurulda konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, "Biz Sivaslılar olarak farklılığımız her alanda her ortamda sağlamak ve göstermek zorundayız. İstanbul'da bir milyona aşkın hemşehrilimiz yaşıyor. İstanbul'un geleceği de geçmişi olduğu gibi Sivaslılar var. Bir milyon insan yaşıyorsa sorumluluk almak zorundasınız. Her alanda gözükmez zorundasınız. Özgüveninizi yakalayıp toplum içerisinde önde yürümek durumundayız. Toplum içerisinde sıkıntıların giderilmesinde sosyal barışın sağlanması ve muhafazasında yine Sivaslılar olarak her zaman en önde olmak durumundayız. Her apartmanda bir Sivaslı varsa, her sokakta 3 -5 aile Sivaslı'ysa o sokakta bir huzursuzluk bir sıkıntı varsa orada hakemlik rolü Sivaslılara düşer" dedi.

"SÖZÜMÜZDE, ÖZÜMÜZDE SAĞLAM OLMAMIZ LAZIM"

Farklığımızı yine tarihten almış olduğumuz misyonla sürdürmek zorunda olduklarını vurgulayan Belediye Başkanı İsmail Erdem, "Her türlü hareketimizde kendimizi kontrol edip ecdadımıza layık insanlar olmamız lazım. Sözümüzde, özümüzde sağlam olmamız lazım. Vatan sevgisi, bayrak sevgisinde sağlam olmamız lazım" şeklinde konuştu.

"DAHA BÜYÜK ALT YAPILARA SİVAS'IN İHTİYACI VAR"

Erdem sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sivasımıza daha büyük eserler Sivas turizmine katkı sağlayacak daha büyük alt yapılara Sivas'ın ihtiyacı var. Ama tarihten gelen kültürel mirasımız orada bizler her zaman bekliyor. Sivas tanıtım günleriyle İstanbul'daki komşularımızı yaz tatilinde hep Sivas'a yönlendirmeye hep gayret ediyoruz. Ve diyoruz ki bir Sivaslı Akdeniz'e Ege'ye tatile gitmesin. Eğer imkanı var 3- 5 gün tatil yapacaksa gitsin memleketine Sivas'a gitsin, ilçelerine gitsin".

Sivas Platformu 5.olağan Kurulu Sancaktepe’de gerçekleştirildi

Sivas Platformu 5.olağan Kurulu Sancaktepe’de gerçekleştirildi

Sivas Platformu 5.olağan Kurulu Sancaktepe’de gerçekleştirildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim