• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Sivas MHP’de Yeni Yönetim Belirlendi

Sivas MHP’de Yeni Yönetim Belirlendi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından Sivas il başkanlığı görevine atanan Turan Eyinç, yeni yönetimini belirledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından Sivas il başkanlığı görevine atanan Turan Eyinç, yeni yönetimini belirledi.

Krultay için imza vermesinin ardından görevden alınan MHP eski İl Başkanı Ragıp Özkan'ın ardından MHP Genel Merkezi tarafından başkanlığa getirilen Turan Eyinç parti binasında düzenlediği basın toplantısında göreve yeni gelen il yönetimini tanıttı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 1 Kasım seçimleri sonrası teşkilat yapılanmalarında değişiklikler öngördüğünü belirten Eyinç bu kapsamda aralarında Sivas'ın da bulunduğu bazı il ve ilçe teşkilatlarında yeniden yapılandırmaya gidildiğini anımsattı.

Kendisinin 1 Mart'ta MHP İl Başkanı olarak görevlendirildiğini ifade eden Eyinç, "Seçmeninden en üst düzey yöneticisine kadar bulunduğu her makam ve mevkiyi başarıyla idare edebileceğini bildiğim, bu ülkücü camianın içerisinden yeni dönem il teşkilatını kurma onuru bana verildi. Bunun için Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli'ye teşekkür ediyorum" dedi.

Partide bu güne kadar görev alan dava arkadaşlarına da teşekkür eden Eyinç şunları kaydetti:

"Bu görevi bugüne kadar, dava aşkından vazgeçmeyerek, mesai mefhumu gözetmeden başarıyla yerine getiren değerli il başkanlılarına, yönetim kurulu üyelerine ve tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu davaya hizmet etmiş, tüm hemşehrilerime sonsuz şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Artık silkinme ve üstümüzdeki ölü toprağını kaldırıp atma vaktidir. Ülkümüz, davamız, bu coğrafyada yaşayan, bayrak, vatan, ezan, toprak birliğine inanmış tüm kesimleri kucaklama ve kavuşma vaktidir. Kapımız ve yüreğimiz her kardeşimize açık olacak ve kapanmayacaktır. Davasına gönül vermiş, dostlarım, canlarım, kardeşlerim artık el birliği, gönül birliği yapma zamanıdır. Çünkü başka Türkiye yoktur. Türk Milletinin binlerce yıldır süren aziz davasına hizmet etme şerefine nail olmuş ecdadım, ruhlarınız şad, toprağınız nur olsun. Gözünüz arkada kalmasın, bu emaneti sizlerden aldık. Kıyamete kadar da şerefle taşıyacağız."dedi.

MHP'de kurultay tarihinin 2018 yılı olduğunu hatırlatan Eyinç, genel merkez öne çekmediği sürece kurultaydan yana olmadıklarını söyledi.

Sivas MHP’de Yeni Yönetim Belirlendi

Sivas MHP’de Yeni Yönetim Belirlendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim