• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Sivas Belediyespor’da Beşiktaş Maçı Heyecanı

Sivas Belediyespor’da Beşiktaş Maçı Heyecanı
Spor Toto 2. Lig takımlarından Sivas Belediyespor'da Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Beşiktaş maçının heyecanı yaşanıyor.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Sivas Belediyespor'da Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Beşiktaş maçının heyecanı yaşanıyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Sivas Belediyespor, tarihinde ilk kez Beşiktaş ile karşılaşacak. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda mücadele eden iki takım kupanın 2. hafta maçında perşembe günü Muhsin Yazıcıoğlu Spor Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Sivas Belediyespor'da karşılaşma öncesi futbolculara moral vermek için Ahmet Ayık Spor Lisesi öğrencileri antrenmanı ziyaret ederek takım kaptanı Mehmet Nas'a çiçek takdim etti. Daha sonra kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen kulüp başkanı Turhan Tunahan, Sivas Belediyespor'un tarihi anlardan birinin yaşadığı söyledi.

"MİSAFİRPERVERLİK ÖNCELİĞİMİZ OLACAK"

Gruplara geçen yılda kaldıklarını anımsatan Tunahan, "Biz burada Süper Lig takımlarını daha önce de ağırladık. Karabük ve Başakşehir geçen yıl bizim gruptaydı. Beşiktaş'ı da burada ağırlayacağız. Gereken ilgi ve alakayı gösteriyoruz. Perşembe günkü maça yönetim olarak, teknik olarak her türlü sorunun önüne geçebilmek için çalışıyoruz. Ben inanıyorum ki perşembe günkü maçın sonunda Beşiktaş'ın hoşnut olduğu bir maç olacak. Sahadaki skor elbette ki önemlidir ama misafirliği göstermek bizim için öncelikli olacaktır. Beşiktaş camiası kesinlikle burada rahatsız olacağı hiçbir ortamın olmayacağı, kesinlikle ev sahipliğinin nasıl yapılacağının teminini verebilirim" dedi.

"KAZANMAK İSTİYORUZ"

Beşiktaş karşısında kazanmak istediklerini belirten Tunahan, "Biz bunu hayal olarak, çok uzak bir rüya olarak görmüyoruz. Yapabiliriz diye inanıyoruz. Bu takım iki tane ön eleme oynadı. Alanyaspor'u ve Adana Demirspor'u eleyerek bu duruma geldi. Beşiktaş ile sadece oynamanın ötesinde bir beraberlik, galibiyet bizi mutlu edecektir. Böyle bir hedefle maça çıkacağız. Formalite bir maçın ötesinde geçecektir. İnşallah dostluğun, centilmenliğin ön planda olduğu bir maç istiyoruz. Sonuç olarak da lehimize bir skor bekliyoruz" diye konuştu.

Beşiktaş'ın karşılaşmayı 4 Eylül Stadyumu'nda oynamak istemesinin hatırlatılması üzerine Başkan Tunahan şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş kendi açısından haklı olabilir. Zeminin, şartların daha uygun olduğu bir stat olması nedeniyle orayı isteyebilir. Bizim zeminimiz, sahamız futbol oynama açısında elverişli durumda. Canlı yayın kanalının da bu konuda maçın akşam oynanması konusunda arzusu oldu. Bizler netice olarak bu anları ilk yaşayan kulüpleriz. Muhsin Yazıcıoğlu'nda, bu stadyumda Beşiktaş'ı ağırlamak onuru başka bir şey olacak bizim için. Teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımızda bu doğrultuda talepte bulundular. Sonrasında böyle bir karar aldık. Biz federasyonla da görüştük, canlı yayından yetkili arkadaşlarla da görüştük. Onlarda anlayışla karşıladılar. Neticede böyle bir ambiyansın içerisinde bizimde alacağız haz var, beklentiler var"

"ÜSTÜMÜZE DÜŞEN SAHADA MÜCADELEMİZİ YAPMAKTIR"

Medicana Sivasspor ile Beşiktaş maçı sonrası Şenol Güneş'in Sivasspor aleyhine yaptığı açıklamaların sorulması üzerine Tunahan, "Sivasspor ve Sivas Belediyespor ile Sivas'ı temsil eden bütün kulüpler bir bütündür. Bizim için Sivas Belediyespor'a yapılan neyse Sivasspor'a da yapılan odur. Bizim yönetim anlayışımızda böyle bir öfkeyle, hesaplaşmayla adım atmamız doğru olmaz. Onun için biz üstümüze düşen sahada mücadelemizi yapmaktır. Futbolcularımız centilmenlik çerçevesinde art niyetli olmadan mücadelesini yapacaktır. Tabi ki yapılan yanlışlar vardır bizde bunları tasvip etmiyoruz. Ama bizim bununla ilgili bir hesaplaşmaya girmemiz doğru olmaz" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ'I ZORLU SAHA ŞARTLARI BEKLİYOR

Öte yandan 3 bin 100 kişilik Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan Sivas Belediyespor - Beşiktaş maçının biletleri satışa sunuldu. Beşiktaş taraftarlarına 500 kişilik yer ayrılırken, bilet fiyatı 40 lira olarak belirlendi. Yarın Sivas'a gelmesi beklenen Beşiktaş'ı Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu'nda zorlu saha şartları bekliyor. Buzla kaplı zeminde antrenman gerçekleştirecek olan siyah-beyazlı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak perşembe günü 13.45'de oynanacak olan maçı beklemeye başlayacak.

Sivas Belediyespor’da Beşiktaş Maçı Heyecanı

Sivas Belediyespor’da Beşiktaş Maçı Heyecanı

Sivas Belediyespor’da Beşiktaş Maçı Heyecanı

Sivas Belediyespor’da Beşiktaş Maçı Heyecanı

Sivas Belediyespor’da Beşiktaş Maçı Heyecanı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim