• BIST 9093.58
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9781
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Sistem Global Büyümeye Devam Ediyor

Sistem Global Büyümeye Devam Ediyor
Yeminli Mali Müşavirlik, bağımsız denetim, AR-GE ve hukuk alanlarında Türkiye'nin önde gelen danışmanlık firması olan Sistem Global Danışmanlık ve...

Yeminli Mali Müşavirlik, bağımsız denetim, AR-GE ve hukuk alanlarında Türkiye'nin önde gelen danışmanlık firması olan Sistem Global Danışmanlık ve Bağımsız Denetim A.Ş.'nin beşinci ofisi Adana'da hizmete girdi.

Merkezi Ankara'da bulunan Sistem Global Danışmanlık ve Bağımsız Denetim A.Ş. hizmet verdiği illere bir yenisini daha ekledi. Büyümeye devam eden Sistem Global, Ankara, İstanbul, İzmir ve Gaziantep'in ardından şimdi de Türkiye'nin önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden biri olan Adana'da ofis açtı.

YMM KUMLUCA GÖREVE BAŞLADI

Gaziantep eski Vergi Dairesi Başkanı Yeminli Mali Müşavir Erol Çember'den sonra, Adana'da faaliyet gösteren Yeminli Mali Müşavir İbrahim Kumluca da Sistem Global Danışmanlık ve Bağımsız Denetim A.Ş. Bölge partneri olarak hizmet vermeye başladı. YMM İbrahim Kumluca, Sistem Global'in 120 kişilik uzman kadrosu ile birlikte Çukurova bölgesindeki firmalara katma değer kazandıracak, onları rakiplerine göre avantajlı yapacak alanlarda danışmanlık hizmeti vermeye başladı.

AR-GE DESTEKLERİNDE YENİ DÖNEM

Özellikle son dönemde Ar-Ge mevzuatında yapılan değişikliklerle, bölgede Ar-Ge Merkezlerinin ve Tasarım Merkezlerinin sayınının artmasını beklediklerini söyleyen Sistem Global Danışmanlık Çukurova Bölge Sorumlusu Yeminli Mali Müşavir Erol Çember, "Geçtiğimiz aylarda yapılan düzenlemelerle Ar-Ge desteklerinde yeni bir dönem başladı. Özellikle tasarım ofislerinin de bu desteklerden yararlandırılmaları sektörde yeni ufukların açılmasını sağlayacak. Sistem Global olarak, deneyimlerimizi ve iş dünyasına katma değer yaratacak bilgi paylaşımını yapmaktan büyük mutluluk duyacağız" diye konuştu.

ÇUKUROVA'YA KATMA DEĞER KATACAĞIZ

Adana iş dünyasının yakından tanıdığı Yeminli Mali Müşavir İbrahim Kumluca ise, Sistem Global'in Adana şubesinin hizmete girmesinin Çukurova bölgesine önemli bir katma değer katacağını söyledi. YMM Kumluca, "Çukurova bölgesindeki firmalarımıza yeminli mali müşavirlik, Ar-Ge, hukuk ve bağımsız denetim gibi alanlarda hizmet vereceğiz. Amacımız, firmalarımıza destek olarak, onların kurumsal yapılarının güçlendirilmesini sağlamaktır. Sistem Global'in devam eden Çukurova açılımının tüm bölgeye önemli katkılar sağlamasını hedefliyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.

Sistem Global Büyümeye Devam Ediyor

Sistem Global Büyümeye Devam Ediyor

Sistem Global Büyümeye Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim