• BIST 8908.35
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Şirin Hakkında Çıkan Haberlere Açıklık Getirdi

Şirin Hakkında Çıkan Haberlere Açıklık Getirdi
Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, Kendisinin gözaltına alındığına dair yapılan haberlere açıklık getirdi.

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, Kendisinin gözaltına alındığına dair yapılan haberlere açıklık getirdi.

Geçtiğimiz günlerde kendisinin sahte sağlık raporları operasyonu doğrultusunda gözaltına alındığına dair yapılan haberlere açıklık getiren Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, yerel basında hakkında çıkan haberlere açıklık getirerek "Bu haberler derneğimizi ve şahsımı rencide etmiştir" dedi.

Operasyon kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığının bilgi amaçlı olarak ifade alınması için tarafıma yapılan tebliğinden istinaden Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdiğini belirten Şirin, "Bilindiği gibi ilimizde 1 hafta önce raporlarla ilgili bazı kişilerin usulsüzlük yaptığı ve vatandaşlardan para karşılığı yasa dışı raporlar alındığına dair yapılan operasyon sonucunda tutuklamalar oldu. Basında çıkan haberlerde tutuklanan kişinin Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi'nin eski Başkan yardımcısı olduğu yönünde bir haber de yayınlandı bu haberin aslı yoktur. Tutuklanan şahıs derneğimizin hiçbir yönetiminde yer almamıştır. Kendisi 20 senedir engelli olarak derneğimizin bir üyesidir. Dün de yine bu konu hakkında sayın savcımızın bilgi amaçlı ifademin alınması için tarafıma yapılan tebliğinden istinaden bende gidip Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdim. Ancak bazı yayın kuruluşlarında Hüseyin Şirin'in gözaltına alındığı flaş haber olarak yazıldı. Bu haber derneğimizi ve şahsımı çok rencide etmiştir. Bu yayınlanan haberden sonra bana birçok ilden telefon geldi Türkiye Sakatlar Derneği Kızılay'dan sonra en çok Türkiye'nin en büyük kurumudur beni Genel Merkezimiz "den aradılar dün telefonlara bakmaktan başka hiç bir şey yapamadım. Yaptığımız hizmetlerin bilinmesinden dolayı vatandaşlarımızın böyle bir şeyin olmayacağına inanmaları beni çok mutlu etti. Basın kuruluşlarında çalışan bütün muhabirler ile her zaman arkadaş ve kardeş çerçevesinde dostluğumuz olmuştur ve aynı şekilde de devam etmektedir. Ben basın kuruluşlarından şunu rica ediyorum, şahsıma ve özellikle derneğimizi rencide edecek haberler yazılmasın. Gerçek bir haber var ise yapılsın ama bu kesinlikle araştırılıp şahsımdan ve yetkili yerlerden kesin bilgi alındıktan sonra yazılsın. Ben bu konu ile ilgili bana destek olan arkadaşlarıma ve dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Hüseyin Şirin ekip olarak görevinin başındadır. Allah sıhhat sağlık verdiği sürece de bu görevi sürdürmeye devam edeceğim" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim