• BIST 9777.56
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Sinop Cezaevi Kalitesini Belgelendirdi

Sinop Cezaevi Kalitesini Belgelendirdi
Sinop E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu başarılı çalışmalarını İSO 9001 kalite belgesiyle taçlandırdı.

Sinop E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu başarılı çalışmalarını İSO 9001 kalite belgesiyle taçlandırdı.

Sinop E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda gerçekleştirilen törene Sinop Vali Yardımcısı Ekrem Yaman, Sinop Garnizon Komutanı Albay Şefaattin Kesen, Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Ceza İnfaz Kurumları Savcısı Aykut Balcı, Sinop Emniyet Müdürü Yusuf Biner, Sinop E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları Müdürü Özer Duman, il protokolünde yer alan çok sayıda il müdürü ve yaklaşık 150 hükümlü-tutuklu katıldı.

Proje tabanlı faaliyetleri, Ar-Ge çalışmaları, iktisadi teşekkülleri, sosyal ve kültürel faaliyetleri ve kurumsal işbirlikleriyle, başarılarından sıklıkla söz ettiren Sinop Cezaevi, 2015 yılı Haziran ayında başlayan belgelendirme sürecini başarıyla tamamladı ve nihai denetimin ardından ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazandı.

Düzenlenen törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından açılış konuşmasını yapan Kurum Müdürü Özer Duman, "Sinop Ceza İnfaz Kurumu olarak, proje tabanlı çalışmalara, Ar-Ge faaliyetlerine ve kurumsal işbirliklerimize çok önem veriyoruz. Bugün almaya hak kazandığımız kalite belgesi, yaptığımız çalışmaların somut neticelerinden biri. Ceza infaz kurumlarına yönelik olumsuz önyargıların aksine, biz gelişim ve yenilik odaklı çalışmalarımıza ağırlık vermeye, bu çalışmaların somut çıktılarını da kamuoyuyla paylaşmaya özen gösteriyoruz. Sürekli daha iyisini yapmaktan ve çok çalışmaktan hiç vazgeçmeyeceğiz. Proje tabanlı çalışmalarımız, işbirliklerimiz ve kalite çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek" dedi.

Sinop E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları AR-GE Sorumlusu ve Kalite Yönetim Temsilcisi Ferhat Şanoğlu, Belgelendirme Kuruluşu MRT Sistem Genel Müdürü Murat Karagözlü'nün ardından konuşan Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya ise, "Sinop E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları başarılı çalışmaları ve yaşam koşulları olarak tüm teşkilatımız için örnek bir kurumdur. Gerek hükümlü tutuklular için sunulan yaşam koşulları gerek sosyal kültürel ve sportif faaliyetler gerekse de Proje çalışmaları, iktisadi teşekkülleri, sürekli gelişen kurumsal yapısıyla Sinop Cezaevinin başarı grafiği takdiri hak etmektedir. Açılalı henüz bir yılını tamamlamış olmasına rağmen Sinop Açık Ceza İnfaz Kurumumuzun geldiği noktada bunun en güzel örneklerindendir. Kurumsal başarımızın altında yatan en büyük faktör ise insana verdiğimiz değerdir. Bizler bu başarıyı gerek personellerimiz, gerek hükümlü tutuklularımızın olumlu profilleri ve siz değerli misafirlerimizin katkıları ile başardık. Ülkemizin gerek içerideki gerek dışarıdaki düşmanlarıyla, başta paralel devlet yapılanması terör örgütü ve diğer tüm bölücü mihraklara karşı el birliği ile kararlı mücadelemize devam ederken başarılı çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürmeliyiz. Ülkemiz ve milletimiz tüm güzelliklerin en iyilerine layıktır. Bugün hak ederek aldığımız İSO kalite belgesiyle bu başarılar taçlandırılmış oldu" ifadelerini kullandı.

Belge ve plaket töreninin ardından, tiyatro eğitmeni Bahadır Bulut Benli tarafından çalıştırılan hükümlü tutukluların sergilediği tiyatro gösterisi izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Tiyatro gösterisinin ardından Ceza İnfaz Kurumu güzel sanatlar galerisinin gezildiği etkinlikte, hükümlü ve tutuklular tarafından yapılan el sanatlarını inceleyen konuklar, kısa bir kokteyl ikramıyla sergi salonunda ağırlandı. Yerel ve ulusal pazarda oldukça rağbet gören bu ürünler, katılımcıların ilgi ve beğenisini kazandı.

Son olarak kurum girişinde yeni yapılan Atatürk Büstünün açılış töreni ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Bayrağının göndere çekilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle etkinlik sona erdi.

Sinop Cezaevi Kalitesini Belgelendirdi

Sinop Cezaevi Kalitesini Belgelendirdi

Sinop Cezaevi Kalitesini Belgelendirdi

Sinop Cezaevi Kalitesini Belgelendirdi

Sinop Cezaevi Kalitesini Belgelendirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim