• BIST 9524.59
  • Altın 2488.992
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6547
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Sındırgı’da Belediyesi’nde Hasan Daşkafa Başarılı Başkan Yardımcısı Oldu

Sındırgı’da Belediyesi’nde Hasan Daşkafa Başarılı Başkan Yardımcısı Oldu
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, halka daha iyi hizmet verebilmek için son günlerde belediye bünyesinde yeniliklere imza...

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, halka daha iyi hizmet verebilmek için son günlerde belediye bünyesinde yeniliklere imza attı. Başkan Yavaş, belediye personeline yeni hizmet alanları açarken, belediyenin yoğun çalışmaları için yurt içi ve yurt dışı seyahatlere çıkarken işlerin aksamaması için Hasan Daşkafa'yı başkan yardımcılığına getirdi.

Yıllarca yaptığı esnaflık sırasında vatandaşların sevgisini kazanmış olan 51 yaşında 2 çocuk babası Hasan Daşkafa, kısa sürede başarılı çalışmaları ile takdir topladı. İşini severek yaptığını anlatan Daşkafa, belediyeye işi düşen herkese yardımcı olduklarını anlattı. Vatandaşın işini kolaylaştırmak için beyaz masa görevlilerinin önemli işler yaptıklarını anlattı. Hasan Daşkafa, "Belediyemizde yer alan beyaz masa görevlileri vasıtasıyla belediyemize işi düşen vatandaşlara yardımcı oluyoruz. Beyaz masadaki arkadaşlarımız, kişileri güler yüzle karşılayıp çay kahve ikram ediyor. Sorunlarını dinleyip gerekli masalara yönlendiriyor. Herkesi memnun etmeye çalışıyoruz" dedi. Hasan Daşkafa'nın başarılı bir yardımcı olduğunu anlatan, Başkan Ekrem Yavaş da," Hasan bey sevdiğimiz arkadaşlarımızdan. Güvenilir kişiliği ile belediyeden ayrıldığımda gözüm arkada kalmayacak. Halkın ihtiyaçlarına cevap verebilecek ekibimizden biri. Belediyemizdeki bütün personelimizden memnunum. Sındırgı belediyemizdeki başarının sırrı bu arkadaşlarımızın varlığıdır. Azimli güvenilir dürüst kişiliklerinin neticesidir" dedi. Beyaz masa hizmetlerinden memnun kaldığını anlatan Mevlit Öztürk'de,"Aslen Sındırgı Dedeler mahallesi nüfusuna kayıtlıyım. 30 yıldır İzmir'de oturuyorum. Dedeler mahallesinde evimin bahçesinde kanalizasyon sorunu vardı. Başkan yardımcısı Hasan Bey sorunumu halletti. Yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim