• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Sincik İlçesinde Typ Kurası Çekilişi Yapıldı

Sincik İlçesinde Typ Kurası Çekilişi Yapıldı
Adıyaman'ın Sincik ilçe Belediyesi tarafında toplum yararına çalıştırma programı (TYP) kapsamında istihdam edilecek olan işçiler için noter huzurunda...

Adıyaman'ın Sincik ilçe Belediyesi tarafında toplum yararına çalıştırma programı (TYP) kapsamında istihdam edilecek olan işçiler için noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Sincik Belediyesi ile Adıyaman İŞKUR Müdürlüğü arasında yapılan sözleşme gereği toplum yararına çalıştırma programı (TYP) kapsamında Sincik Belediyesinde istihdam edilecek olan işçiler, noter huzurunda yapılan kura ile belirlendi. Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Belediyede istihdam edilecek olan işçileri, insanların aklında şüphe bırakmadan, herkesin gözü önünde şeffaf bir şekilde noter kurasıyla belirlediklerini söyledi. Başkan Korkut, kura çekiminde yaptığı konuşmada, "Belediyemiz ile İşkur Adıyaman İl Müdürlüğü arasında yapılan sözleşme gereği toplum yararına programı kapsamında ilk etapta 30 kişi istihdam edildi. Biz bu 30 kişi noter kurasıyla belirledik işe başlattık, şuanda 15-20 gündür çalışıyorlar. İkinci etapta da yine işkur İl müdürlüğü ile Belediyemiz arasında yapılan anlaşma gereği 20 kişi istihdam etmek üzere bir proje geliştirdik. Bu projemiz neticesinde yine 20 kişi istihdam ediyoruz, bunu da yine noter huzurunda şeffaf bir şekilde, hiç kimseyi kayırmadan eşit bir şekilde herkesin gözü önünde noter kurasıyla belirledik. Şeffaf olsun istedik, insanların aklında, vicdanında herhangi bir kuşku olsun istemedik, dolayısıyla noterimizi çağırdık burada noter huzurunda belirledik. Bu işçilerimiz çevre temizliğinde çalıştırılacak ve aynı zamanda bir istihdam kapısıdır. İnşallah bundan sonrada ileri ki dönemlerde de bu tür projelerimiz devam edecektir. İlçemizi hem istihdam anlamında hem de güzelleştireme yaşanabilir duruma getire bilir anlamında elimizden geleni yapacağız, hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Sincik İlçesinde Typ Kurası Çekilişi Yapıldı

Sincik İlçesinde Typ Kurası Çekilişi Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim