• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Sincan’dan 180 Yeni Girişimci Adayı

Sincan’dan 180 Yeni Girişimci Adayı
KOSGEB Sincan Müdürlüğü ile Sincan Belediyesi arasında düzenlenen protokol kapsamında 180 girişimci adayı eğitimlerini tamamlamalarının ardından girişimcilik...

KOSGEB Sincan Müdürlüğü ile Sincan Belediyesi arasında düzenlenen protokol kapsamında 180 girişimci adayı eğitimlerini tamamlamalarının ardından girişimcilik sertifikalarını aldı.

KOSGEB Sincan Müdürlüğü ile Sincan Belediye Başkanlığı arasında düzenlenen protokol kapsamında bu yıl 5.si yapılan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin geleneksel sertifika töreni Sincan Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Sertifika törenine KOSGEB Başkanı Recep Biçer, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ve Sincan Kaymakamı Salim Demir de katılım sağladı.

Törende konuşma gerçekleştiren KOSGEB Başkanı Recep Biçer, katılımcılara KOSGEB Destekleri ve faaliyetlerinden bahsederek KOSGEB Desteği ile kendi başarı hikayesini yazan örnek işletme sayısının oldukça fazla olduğunu, bu başarılı işletmelerin arasında sertifikasını yeni alan ve burada bulunan girişimci adaylarının da yer almasını arzuladığını dile getirdi. Başkan Biçer, KOSGEB ve Sincan Belediyesi arasındaki iş birliğinde düzenlenen eğitimlerin başarı oranının Türkiye ortalamasının üzerinde olmasından ayrıca gurur duyduğunu söyledi.

Başkan Biçer konuşmasının devamında KOSGEB Destekleri'nin revize edildiğini, var olan faal işletmelerin de faydalanabileceği destek programlarının geliştirildiğini vurguladı. Bu kapsamda da KOSGEB Destek bütçesinin geçmiş yıllara göre 3 kat arttığını, bu artışında işletmelere olumlu bir katkı sağlayacağından şüphesinin olmadığını söyledi. Son olarak Başkan Biçer, Sincan Belediye Başkan'ı Mustafa Tuna'ya ve Sincan KOSGEB Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Sertifika töreni, 90'ı Sincan Belediyesi, 90'ı da KOSGEB Sincan Müdürlüğü bünyesinde olmak üzere toplamda 180 girişimciye girişimcilik sertifikalarının verilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim