• BIST 9524.59
  • Altın 2488.041
  • Dolar 32.4983
  • Euro 34.7526
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Sınavdan Önce Sıcak Çorba

Sınavdan Önce Sıcak Çorba
Çankırı Belediyesi, sınavlara girecek üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulundu.

Çankırı Belediyesi, sınavlara girecek üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulundu.

Final haftasının başlaması ile birlikte yoğun bir çalışma temposuna giren üniversite öğrencilerine belediye tarafından moral ve motivasyonu artırmak amacıyla Belediye Başkanı İrfan Dinç'in talimatı ile sıcak çorba ikram edildi. Yedi gün boyunca devam eden ikramlarda günlük 200 kişilik çorba yapıldı.

Ailelerinden uzak öğrencilerin sınav yoğunluğu içerisinde yanlarında olmaya çalışan belediye personelleri ilk iki gün sabah ve öğle vakitlerinde; diğer beş gün ise sabahları üç farklı noktada çorba dağıtım yaptı. Öğrencilerin sınava gidip gelirken kullandıkları otobüs duraklarına yakın bölgelerde ikramda bulunan belediye çalışanları bir hafta boyunca bin 400 öğrencinin içini ısıttı.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, yapılan hizmetlerde önceliklerinin daima öğrenciler ve gençler olduğunun altını çizdi.

Öğrenciler için belediye yönetimi olarak huzur ve güven ortamı oluşturduklarını hatırlatan Başkan Dinç, "Şehrimizde yaşayan ve buraya okumak için memleketlerinden uzaklara gelen öğrenci kardeşlerimizin her zaman yanlarında olduk. Bugün de öğrencilerimizin yoğun sınav dönemi içerisinde içlerini ısıtacak, onlara moral verecek bir uygulamayı gerçekleştirdik. Öğrencilerimize Çankırı insanın sıcaklığını, samimiyetini ve sevgisini de katarak çorba ikramında bulunduk. Görüyorum ki; öğrenci yavrularımız da bu uygulamadan ziyadesi ile memnun kaldılar. Sınav zamanında onların bu yükünü hafifleterek, kendilerine yardımcı olmaya çalıştık. Ben öğrencilerimize sınavlarında ve gelecek hayatlarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sınav stresi ve yoğunluğu içerisinde kendilerinin yalnız olmadıklarını hisseden üniversite öğrencileri kendileri için yapılan bu uygulamadan memnun olduklarını ifade ettiler. Her zaman yanlarında olan ve kendilerini düşünen bir belediye yönetimi ile karşılaştıklarını belirten öğrenciler, oluşturulan sıcak ortamdan ve samimiyetten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Belediye Başkanı İrfan Dinç'i her zaman bir ağabeyleri gibi gördüklerini söyleyen öğrenciler, ortaya koyulan uygulamalardan dolayı Başkan Dinç'e teşekkür ettiler.

Belediye tarafından yapılan çorba ikramından, okula gidip gelen küçük çocuklar da nasibini aldı.

Sınavdan Önce Sıcak Çorba

Sınavdan Önce Sıcak Çorba

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim