• BIST 9572.82
  • Altın 2472.81
  • Dolar 32.492
  • Euro 34.5985
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Sınav Stresi Çeken Öğrencilere Biorezonans Tedavisi

Sınav Stresi Çeken Öğrencilere Biorezonans Tedavisi
İnsan vücudunun doğal olarak yaydığı titreşimleri esas alan biorezonans yöntemi, sınav stresi yaşayan öğrencilerin stresini azaltmada, sınavda konsantrasyon...

İnsan vücudunun doğal olarak yaydığı titreşimleri esas alan biorezonans yöntemi, sınav stresi yaşayan öğrencilerin stresini azaltmada, sınavda konsantrasyon ve performansı artırmada etkili oluyor.

Vücudun kendiliğinden yaydığı frekans kodlarını esas alan biorezonans tedavisi, hastanın zihinsel, ruhsal ve bedensel koşullarını bir bütün olarak ele alıyor. Kişiye özel tedavi programı uygulanan yöntem bitkisel, kimyasal ya da sentetik herhangi bir ilaç takviyesi yapılmadan biorezonans cihazıyla uygulanıyor.

Medicana Konya Hastanesi doktorlarından Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Akupunkturist Uzman Dr. Gamze Yılmaz Yanartaş, biorezonans tedavisinin son yıllarda ülkemizde yaygınlaşmaya başlamış bir tedavi yöntemi olduğunu söyledi. Bu tedavinin biosibernatik regülasyon olarak bilindiğini anlatan Yanartaş, şöyle konuştu: "Bir çeşit frekans tedavisidir. Moleküler düzeyde nano teknoloji kullanılarak yapılan bu cihazla vücudumuzdaki değişik organlardan algılanan sinyalleri tekrar düzeltilerek vücudumuza aktarılması esasına dayanmaktadır. Bir çeşit vücudun yenilenmesidir. Biorezonans dediğimiz cihazımız, hastamızın konforlu, yatağa uzanarak pedler sayesinde vücuda bir takım akımların verilmesiyle beraber hastanın hiç bir şey hissetmediği sadece kendini daha iyi, dinlenmiş vaziyette kalktığı bir çeşit tedavi. Bu tedavide amacımız pek çok alanda kullanmakla beraber en çok bilinen yeri obezite yani kilo tedavisi, bağımlılık tedavisidir. Özellikle sigara bağımlılığında tercih edilmektedir. Bunun dışında biz kendi branşımız itibariyle, fizik tedavi uzmanı olduğum için kronik ağrılı durumlarda bel ve boyun fıtıklarında ve daha pek çok hastalıkta örneğin romatizmal hastalıklarda bu cihazı kullanabilmekteyiz"

"BU TEDAVİYLE STRESLERİ AZALMIŞ KONSANTRASYONLARI ARTMIŞ BİR ŞEKİLDE SINAVA GİRİLEBİLİR"

Sınav zamanına yaklaşılan bu günlerde sınav stresi yaşayan çocuklar için de bu tedaviyi kullandıklarını ifade eden Yanartaş, "Aynı zamanda bu cihazımızın sınav stresini azaltmada sınavda konsantrasyon artırmada ve performansı artırmada da etkili olduğunu söylemek istiyorum. Sınava yaklaşmış olduğumuz bu günlerde, eminim gençler özellikle stresli ve konsantre olmada güçlük çekiyorlar. Çünkü artık yorulduklarını hissediyorlar. Belli bir çalışma döneminin sonuna geldiler. Onun için aralıklı olarak bu tedaviyi alırlarsa tekrar yeniden canlanmış bir şekilde stresleri azalmış konsantrasyonları artmış bir şekilde sınava girebilirler. Özellikle aileler de bu sınav öncesinde çok stresli oluyor. Benim onlara tavsiyem çocukları özelliklere strese sokmamaları ve bu cihazdan faydalanmalarıdır" diye konuştu.

Yanartaş, biorezonans tedavisinin beslenme uyku ve daha birçok şeyde baharın getirdiği kronik yorgunluk sendromunda da çok etkili olduğunu ifade etti.

Sınav Stresi Çeken Öğrencilere Biorezonans Tedavisi

Sınav Stresi Çeken Öğrencilere Biorezonans Tedavisi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim