• BIST 9079.97
  • Altın 2312.596
  • Dolar 32.3422
  • Euro 35.1028
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Sinan Oğan Çorum’da

Sinan Oğan Çorum’da
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski milletvekili ve Genel Başkan adayı Sinan Oğan, bugün Sungurlu'ya gelerek bir dizi ziyarette bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski milletvekili ve Genel Başkan adayı Sinan Oğan, bugün Sungurlu'ya gelerek bir dizi ziyarette bulundu.

Kapatılan MHP Çorum il yönetimi ve kalabalık bir grup tarafından Sungurlu ilçesi Osmanlı Tesisleri'nde karşılanan Sinan Oğan, daha sonra uzun araç konvoyuyla Sungurlu Belediyesi önüne geldi. Burada Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner tarafından karşılanan Oğan, belediye önünde vatandaşlara hitap etti.

"BU BİR İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜDÜR"

Sungurlululara "hemşehrim" diye hitap eden ve Türkiye'nin son günlerde neredeyse her gün şehit haberleriyle güne uyanır olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Oğan, "Maalesef ki anaların gözyaşı dinecek diyenler, hür gün bu milletin anasını ağlatmaya devam ediyorlar" dedi.

"Biz Allah izin verirse çıktığımız bu yolda muzaffer olacağız. Çıktığımız bu yolda Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurultayını yaptıktan sonra iktidar için yürüyüşe geçeceğiz" diyen Oğan, "Önümüzde 3 önemli seçim var. 2019 yılında Cumhurbaşkanlığı, Parlamento ve Yerel Yönetimler seçimleri var. 2019 yılında Sungurlu'da olduğu gibi yerel seçimlerde en iddialı parti olmak için, 2019 yılında Ülkücü bir başbakan, 2019 yılında Ülkücü bir cumhurbaşkanı seçmek için yola çıktık. Bu sebeple bugün buradayız ve bu sebeple Türkiye'yi gezip dolaşıyoruz. Bundan sonra Balgat'ın dört duvarına sıkışıp kalmak yok. Bundan sonra sizin yanınızda olacağız. Bundan sonra sizin dertlerinizle dertleneceğiz, bundan sonra düğünde, dernekte, tarlada, fabrikada her yerde Türk milliyetçilerini göreceksiniz. Halkın sorunlarıyla ilgilenen ve halkla iç içe bir genel başkan ve genel merkez yönetimi göreceksiniz" şeklinde konutu.

"MHP BUGÜN TÜRKİYE'NİN TEK ALTERNATİFİDİR"

Oğan, şöyle devam etti: "Türkiye artık yönetilemez hale gelmiştir. Muhalefet yeterli alternatifi oluşturamadığı için vatandaş yine Ak Parti'yi yüzde 50'ye yakın oyla tek başına iktidar yapmıştır. Biz inanıyoruz ki Türk halkının önüne bir seçenek sunulduğu takdirde Türkiye Milliyetçi Hareket Partisi'yle kucaklaşacak ve Milliyetçi Hareket Partisi'ni iktidar yapacaktır."

"AKP'NİN ÇORUM'A ÇAKTIĞI BİR ÇİVİ DAHİ YOK"

"Milliyetçi Hareket Partisi Çorum'a bir bakan vermişti. Ondan sonra iktidardan MHP düştükten sonra AKP'ye Çorum neredeyse her istediğini verdi. 5 milletvekilinden 4'ünü verdi. Daha sonra 4 milletvekilliğinden 3'ünü verdi. Peki AKP Çorum'a ne verdi? Bırakın havaalanı yapmayı bir havaalanının dahi ismini koyamadı. Demiryolunu daha getiremedi. AKP'nin Çorum'a çaktığı bir çivi dahi yok. Siz Çorum ve Sungurlu olarak AKP iktidarından alacaklısınız" diyen Oğan, şöyle konuştu:

"İktidarda olmasına rağmen Türkiye'nin en borçlu belediyesini alıp, bugün yüz akımız olan bir belediyecilik anlayışını sergileyen bir Sungurlu Belediyesi'ni görüyoruz burada. Milliyetçi Hareket Partisi'nin belediyecilik anlayışının en güzelini bugün burada başkanımız bize gösteriyor. Başkanımız AKP'den en borçlu belediyeyi alıp, bugün yüz akımız olan bir duruma getirmekle alkışları hak ediyor. Ancak başkanımızın bu çalışmasının arkasında olan bir genel merkezin de olması gerekiyor. Türkiye'nin her yerinde rüzgar estiren, fırtına çıkaran bir genel merkez olacak ki başkanımız da bu rüzgarla, bu fırtına ile çalışmalarını sürdürsün. Biz Allah izin verirse bu kurultaydan sonra genç, dinamik bir ekiple genel merkez yönetimine geçtiğimiz zaman her daim sizin yanınızda ve arkanızda olacağız. Bizler artık aza talip değiliz, bizler Türkiye'yi yönetmek için yola çıktık. Allah nasip ederse Türkiye'yi yönetmek için önce kurultayımızı yapacağız, ondan sonra da iktidar yürüyüşüne Sungurlu'dan, Çorum'dan devam edeceğiz."

Oğan, konuşmasını şöyle tamamladı: "Dünyada petrol fiyatları 120 dolardan 30-40 dolara düşmüş, siz hala bir benzinciye gittiğinde her gün yeni bir zamla karşılaşıyorsunuz. Dünyada benzin fiyatları düşerken Türkiye'de benzine ve mazota zam yapılıyor. Dünyada mülteciler geri gönderilirken Türkiye adeta mülteci kampına dönüştürüldü. Türkiye'nin dışarıda selam vereceği bir tek komşusu kalmış değil. Türkiye her gün bir ülkeden azar işitir durumdadır. Türk halkı bunu hak etmiyor. Türkiye böylesine beceriksiz yönetilmeyi hak etmiyor. Türk milleti teröristle müzakere eden değil, teröristin belini kıran bir hükümet istiyor. Allah nasip ederse bunu Türk milliyetçileri iktidara geldiğinde gösterecektir."

Oğan'ın konuşmasının ardından Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in makamına geçildi. Oğan kısa bir süre Başkan Şahiner ile görüştü. Başkan Şahiner, ziyarette Oğan'a, Sungurlu'nun sembolü olan saat kulesi maketi, Sungurlu leblebisi ve 19 numaralı sırtında Sinan Oğan yazılı Sungurluspor forması hediye etti.

Oğan, Uğurludağ'a hareket etmek üzere ilçeden ayrıldı.

Sinan Oğan Çorum’da

Sinan Oğan Çorum’da

Sinan Oğan Çorum’da

Sinan Oğan Çorum’da

Sinan Oğan Çorum’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim