• BIST 9703.81
  • Altın 2495.5
  • Dolar 32.5804
  • Euro 34.8524
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Simav Özel Bahar Ortaokulu 4x4 Bursluluk Sınavı müracaat müddeti başladı

Simav Özel Bahar Ortaokulu 4x4 Bursluluk Sınavı müracaat müddeti başladı
Kütahya'nın Simav ilçesinde bulunan Özel Bahar Ortaokulu tarafından düzenlenecek olan 4x4 Bursluluk Sınavı için müracaat müddeti başladı.

Kütahya'nın Simav ilçesinde bulunan Özel Bahar Ortaokulu tarafından düzenlenecek olan 4x4 Bursluluk Sınavı için müracaat müddeti başladı. Konu hakkında bir açıklama yapan Okul Müdürü Ahmet Tekiş, "İlkokuldan ortaokula geçen öğrenciler için her yıl düzenlediğimiz bilgi yarışmasının yerine, bu yıl ilk defa bursluluk sınavı düzenliyoruz. Dereceye giren öğrencilere eğitim bursu vereceğiz. Ücretsiz ve ödüllü olarak yapılacak bursluluk sınavına girmek isteyen tüm 4. sınıf öğrencilerinin, kontenjan dolmadan kayıt yaptırmaları yeterli." dedi.

Sınava girmek isteyen öğrencilerin, okulun internet sitesi olan "www.ozelbahar.k12.tr" üzerinden başvurabileceğini belirten Müdür Tekiş, "Sınava girecek olan öğrenciler, 513 80 65 numaralı telefonumuzu arayıp da başvuru yapabilirler. 4. sınıfta okuyan her öğrencinin. bu ücretsiz sınava girme hakkı ve ödülleri kazanma şansı bulunuyor. Bursluluk sınavı, 13 Mart Pazar günü 10.00'da yapılacaktır. Kayıt yaptıran Pazarlar, Şaphane ve Emet ilçelerindeki öğrenciler de katılabilirler. Bursluluk sınavına girecek öğrencilerin hepsine öğle yemeği vereceğiz." şeklinde konuştu.

Simav, Şaphane, Pazarlar ve Emet'teki bütün 4. sınıf öğrencilerine, ücretsiz ve ödüllü olan bu yarışmayı kaçırmamalarını tavsiye eden Tekiş, "Duyurular yapılmasına rağmen sınavdan bazı velilerin haberi olmuyor. Sonradan duyan veliler ve öğrenciler, sadece ödülleri ve eğitim bursunu kaçırdıklarına değil, çocuklarının böyle büyük ve sistemli bir sınava katılıp tecrübe kazanma fırsatını kaçırdıklarına da üzülüyorlar. Bölgemizdeki eğitim kalitesinin artması adına Simav Özel Bahar Ortaokulu olarak her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Bölge halkımızın ve idarecilerimizin bize duyduğu güveni hak etmek için sanat, spor ve akademik alanlarda değişik faaliyetler yapmaya çalışıyoruz. Öğrenci velilerine de ücretsiz ve ödüllü olan bu yarışmayı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz." dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim