• BIST 8878.81
  • Altın 2241.255
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.103
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Silifke’de Atatürk Silueti Beğeni Topluyor

Silifke’de Atatürk Silueti Beğeni Topluyor
Silifke Belediyesi tarafından Göksu Otel binasının dış cephesine yaptırılan Atatürk silueti, ilçe sakinlerinden büyük ilgi gördü.

Silifke Belediyesi tarafından Göksu Otel binasının dış cephesine yaptırılan Atatürk silueti, ilçe sakinlerinden büyük ilgi gördü. Akşamları aydınlatılarak muhteşem bir görüntü oluşturan Atatürk silueti, hatıra fotoğrafı çektirenlerin yeni mekanı oldu.

Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel alanda yaptığı yeniliklerle de kendini ispatlayan Silifke Belediyesi, Festival alanının bulunduğu Göksu Parkı içerisine büyük bir Atatürk silueti yaptırdı. Akşamları ışıklandırılarak güzel bir görüntü oluşturan Atatürk silüeti vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni topluyor.

Silifke Belediyesine teşekkür eden çevre esnafı Mustafa Durmaz, "Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Büyük Önder Atatürk'ü şehrimizin en işlek yerine bir imza misali kondurmak adına güzel bir çalışma olmuş. Akşamları yürüyüş yaparken, parkta oturup dinlenirken böyle bir silueti görmek, onun varlığını hissetmek bizleri çok mutlu ediyor. Atatürk gibi büyük bir devlet adamının bizlerin gözü önünde olması bizlere inanç, güç, kuvvet ve çalışma azmini aşılıyor. O bizlerin kalbinde yaşıyor ve yaşatıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü her zaman olduğu gibi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bugün hepimize düşen ortak görev; ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet'e sahip çıkmak, Çanakkale'yi, Kurtuluş Savaşı'nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır. Türk Ulusu dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliğiyle aydınlık yarınlara el ele güçlü bir biçimde yürüyecektir. İşte bu zenginliğimizden yola çıkarak Atatürk gibi önder bir insanı ilçemizde her daim yaşatmak istiyoruz. Yapmış olduğumuz dev Atatürk Silüeti vatandaşlarımız tarafından da büyük bir ilgi görüyor" dedi.

Silifke’de Atatürk Silueti Beğeni Topluyor

Silifke’de Atatürk Silueti Beğeni Topluyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim