• BIST 9079.97
  • Altın 2304.725
  • Dolar 32.3425
  • Euro 35.1032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Silifke Belediyesi Sorunları Yerinde Tespit Ediyor

Silifke Belediyesi Sorunları Yerinde Tespit Ediyor
Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bugüne kadar hizmet alamamış mahalleleri yerinde inceleyerek, sorunları mahalle muhtarı ve halkla birlikte tespit...

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bugüne kadar hizmet alamamış mahalleleri yerinde inceleyerek, sorunları mahalle muhtarı ve halkla birlikte tespit ettiklerini söyledi.

Ekşiler Mahallesi ve Karaböcülü Mahallesini ziyaret ederek, buradaki eksiklikleri yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, muhtarlarla fikir alış verişinde bulunarak acil sorunların biran önce çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Turgut, "Sorunların tespiti, yerinde çözüm üretilmesi, vatandaşların da bilgilerine başvurulması için başlattığımız mahalle gezilerimize ara vermeden devam ediyoruz. Geziler sırasında tespit edilen sorunların en kısa sürede çözümü için gayret gösteriyoruz. Mahalle arasında acil parke, park alanları ve stabilize yapılması gereken yollarımızı gördük. İmkanlarımız dahilinde acil sorunları çözüme kavuşturacağız. Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşam sürmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Mahallelerde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Turgut, hedeflerinin hizmet almamış mahalle bırakmamak olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Büyükşehir yasasıyla birlikte sorumluluk ve hizmet alanlarımız genişledi. Göreve geldiğimiz günden bu yana sorumluluk alanımızda bulunan kırsal mahalle ve sokaklarımızda yoğun bir çalışma başlattık. Kırsal bölgelerimizdeki mahallelerimizde hizmet ağımız ne kadar genişlediyse filomuzu da aynı ölçüde genişletmeye çalışıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında 88 mahallemizin çöp sorununu çözdük ve hiçbir mahallemizde ciddi bir çöp sorunu kalmadı. Aynı zamanda yolların bakımı, stabilize, asfaltlama ve parke konusunda da önemli bir hizmet yaptık. Şu an mahalle içi yol yapım çalışmalarımız devam ediyor ve kış aylarında da çalışmalarımız sürecek. İmkanlarımız ölçüsünde havalar fırsat verdikçe mahalle mahalle sorunları çözmeye devam ediyoruz."

Silifke Belediyesi Sorunları Yerinde Tespit Ediyor

Silifke Belediyesi Sorunları Yerinde Tespit Ediyor

Silifke Belediyesi Sorunları Yerinde Tespit Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim