• BIST 9142.4
  • Altın 2325.069
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Silifke Belediyesi mahallelerde eksik hizmetleri tamamlıyor

Silifke Belediyesi mahallelerde eksik hizmetleri tamamlıyor
Kent merkezi ve mahallelerde ziyaretlerini sürdürerek vatandaşlarla birebir görüşen Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, "Çalışmalarımızı hız...

Kent merkezi ve mahallelerde ziyaretlerini sürdürerek vatandaşlarla birebir görüşen Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, "Çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Eksik kalmış ve tamamlanması gereken bütün hizmetleri bir bir gerçekleştireceğiz" dedi.

Silifke Belediyesi olarak 4 yılı geride bıraktıklarını belirten Turgut, "Daha önceki yapmış olduğumuz mahalle ziyaretlerimizde acil hizmetleri tespit ederek, bunların çözümü için çalışmalar yaptık. 88 mahallemize de dokunarak, vatandaşlarımızın talep ettiği eksiklikleri yerinde değerlendirdik. Mahallelerimizi sırasıyla ziyaret ederken yaptığımız ve yapacak olduğumuz hizmetleri de yerinde görme imkanımız oldu. Asfalt, park, parke döşeme, sosyal yaşam alanları ve çevre düzenlemesi gibi çalışmalar aciliyet gereken hizmetlerdi. Plan ve program dahilinde bir bir yerine getirmeye çalıştık, halen çalışıyoruz" dedi.

Yeni yılda da nakış nakış işleyerek tespit ettikleri bu mahallelerde eksik ve yarım kalan hizmetleri götüreceklerini kaydeden Turgut, "Bugüne kadar bize iletilen her konuya çözüm bulmaya çalıştık. Hiçbir konuda bahane üretmedik ve üretmeyeceğiz. İmkanlarımız ve sorumluluğumuz çerçevesinde her türlü sorunun üstesinden birlikte geleceğiz. Mahalle muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla el ele vererek, istişare içerisinde talep ve sıkıntılarımızı çözüme kavuşturacağız. Muhtarlarımızın ziyaretleri bizleri çok mutlu ediyor. Her konuda istişare yapıyoruz ve değerlendirmelerde bulunuyoruz. Kapımız her zaman herkese açıktır. Özellikle muhtarlarımızın bizleri ziyaret ederek vatandaşın sorun ve sıkıntılarını aktarmaları bizleri daha da mutlu ediyor. Bundan sonraki süreçte de haftanın her salı günü halkımızla, her ayın son cuma günü de muhtarlarımızla birlikte olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Silifke Belediyesi mahallelerde eksik hizmetleri tamamlıyor

Silifke Belediyesi mahallelerde eksik hizmetleri tamamlıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim