• BIST 9079.97
  • Altın 2322.418
  • Dolar 32.3497
  • Euro 34.9694
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Siirt’te Bocce il seçmesi yapılacak

Siirt’te Bocce il seçmesi yapılacak
19 Mart 2018'de Siirt Gençlik Merkezi'nde yapılacak olan Bocce il seçmesi müsabakalarına 8 okuldan toplam 74 sporcu katılacak.

19 Mart 2018'de Siirt Gençlik Merkezi'nde yapılacak olan Bocce il seçmesi müsabakalarına 8 okuldan toplam 74 sporcu katılacak. Bocce turnuvalarına sporcuların çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Antrenör Mesut Eryeşil, sporcuların özverili çalışmasının alacakları madalyalarla meyvesini vereceğini dile getirdi.

Turnuvaya sporcularının çok iyi hazırlandığını kaydeden Mesut Eryeşil, hepsinin ayrı ayrı hedefleri olduğunu söyledi. Eryeşil, "Yapılacak olan turnuvada derece yapacak olan sporcular 10 Nisan 2018'de Antalya'nın Kemer ilçesinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanacaktır. İyi olan kazansın. Şimdiden hepsini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Uluslararası Bocce turnuvasında 3'üncü olan Yakup Elinç, turnuvada şampiyon olmak için elimden geleni yapacağını söyledi. Elinç, "Küçüklüğümden beri tek hayalim dünya şampiyonu olup bayrağımızı göndere çekmektir. 9 yıldır Bocce sporu yapıyorum. Hayatımı Bocce'yle sürdürmeye başladım. Bu iş bana zevk verdi. Kötü çevrelerden uzaklaşmamı sağladı. Farklı ortamlara girdim. İl dışında farklı arkadaşlıklar edindim. Onlarla kültürel bir kaynaşma yaşadım. Siirt olarak Bocce'de iyi bir yerdeyiz. Liglerde de 2'inci ligdeyiz. Bizim için iyi bir başarıdır. İlimizde yapılacak olan il seçmesine çok iyi hazırlanıyorum. Amacım Türkiye şampiyonu olup yurt dışında Türk bayrağımızı dalgalandırmak. Dünya şampiyonu olup İstiklal marşımızı tüm dünyaya okutmak istiyorum" diye konuştu.

2 yıldır Bocce sporuyla uğraştığını söyleyen Kezban Saat, il seçmesine çok iyi hazırlandığını söyledi. Saat, "Amacım il seçmesinde birinci olmak. İleride yapılacak olan Avrupa şampiyonasına katılıp orada da birinci olmak istiyorum. İlimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim