• BIST 8793.17
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Siirt’te 30 yıllık hayvan pazarı yerine çocuk parkı yapıldı

Siirt’te 30 yıllık hayvan pazarı yerine çocuk parkı yapıldı
Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın'ın girişimleri sonucu şehir merkezinin göbeğinde 30 yıldır mahalle sakinlerini tehdit eden hayvan pazarı...

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın'ın girişimleri sonucu şehir merkezinin göbeğinde 30 yıldır mahalle sakinlerini tehdit eden hayvan pazarı kaldırılarak yerine de çocuk parkı yapıldı.

Park alanında incelemede bulunan Belediye Başkan Vekili Taşkın, mevcut alan üzerinde uzun zamandır görüntü ve gürültü olarak mahalle sakinlerini tehdit eden hayvan pazarının buradan kaldırılarak çocuklar parkı olarak düzenlendiğini söyledi. Daha modern bir kent için şehir merkezinde halen devam eden sağlıksız besiciliğin de önüne geçileceğini aktaran Taşkın, merkezi ve kenar mahalle ayırtmadan hizmet götürdüklerini, halkımızın emrinde, nihayetinde hizmetinde oldukları dile getirdi. Taşkın, yaşanılır bir şehir için mahalle sakinlerinin talep ve şikayetlerine kulak verdiklerini, halkın yararına olan her işte ellerini taşın altına koyarak hizmetleri buna yönelik yapacaklarını söyledi. Taşkın, "Burada küçük bir çocuk oyun alanı kuruldu. Önümüzdeki günlerde parkın içinde bir tana daha oyun grubu konulacak, ayrıca çevre düzenlenmesi de yapılacak bu alan artık hayvan pazarı olarak mahalleyi tehdit etmeyecek, aksine geleceğimizin teminatı olan minik yavrularımızın çocuklarımızın hizmetinde olacaktır, hayırlı olsun" dedi.

Mahalle sakinlerinden belediyeye teşekkür

Mahalle sakinleri, hayvan pazarının kaldırılmasından dolayı Siirt Belediye Başkan Vekili Taşkın'a teşekkür ederek, yıllardır bu konuda taleplerini ilgili belediye yönetimlerine aktarmalarına rağmen bir netice alamadıklarını, en son mevcut belediye yönetimine de aktardıkları bu sorunun nihai çözüme kavuşmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Siirt’te 30 yıllık hayvan pazarı yerine çocuk parkı yapıldı

Siirt’te 30 yıllık hayvan pazarı yerine çocuk parkı yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim