• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Siirt Valisi Ali Fuat Atik:

Siirt Valisi Ali Fuat Atik:
Kısa süre önce göreve başlayan Siirt Valisi Ali Fuat Atik, basın mensuplarıyla ilk toplantısını düzenleyerek, kendisini Siirtli gibi gördüğünü ve...

Kısa süre önce göreve başlayan Siirt Valisi Ali Fuat Atik, basın mensuplarıyla ilk toplantısını düzenleyerek, kendisini Siirtli gibi gördüğünü ve hizmet yapmak için tüm imkanları seferber edeceğini söyledi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Siirt Valisi Atik, Siirt'in öncelikli sorununun hava alanı olduğunu, uçuşların olmadığı bir kente yatırımcının gelmeyeceğini, bu amaçla havaalanı ve diğer sorunları memleketin tüm dinamikleriyle çözeceğini söyledi. Siirt'e memleket gözüyle baktığını da ifade eden Vali Atik, görev nedeniyle burada doyup, bu memleketin suyunu içtiği için kendisini bir Siirtli gibi gördüğünü, bilhassa ulaşımdan ekonomiye, eğitimden tüm alanlara kadar memleketin her sorununa bir hemşerilik bilinciyle yaklaşarak çözeceğini, ancak memleketin birikmiş tüm sorununun bir çırpıda, yani kısa vadede çözüm beklemenin yersiz olduğunu, bunun için de güçlü bir ekibi bulunduğunu, yerel basının da desteğiyle memleketi hak ettiği noktaya ulaştıracağını söyledi.

Siirt Valisi Atik, bir gazetecinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatına rağmen Siirt-Eruh karayolunun 10 yıl geçmesine rağmen bitirilmediği yönündeki sorusuna, bu yol ile yakından ilgilendiklerini ve sayın Cumhurbaşkanının sözünü yere düşürtmeyecekleri gibi bu meseleyi istismar edenlere gereğini yapacaklarını söyledi.

Vali Atik, Siirtspor'un kurulmasına yönelik bir soruya da; halen memleketin bir takımının bulunmamasını bir eksiklik olarak gördüklerini, bu amaçla eski YSE spor ruhunu yeniden canlandırmak için güçlü bir takım kurarak futbol noktasında bu eksikliğin giderileceğini söyledi.

Siirt Valisi Atik'in toplantıda sorunlara kalıcı çözüm üretilmesi noktasında kendinden emin ve kararlı tutumu basın mensuplarınca olumlu karşılandı.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik:

Siirt Valisi Ali Fuat Atik:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim