• BIST 9693.46
  • Altın 2509.849
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.779
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

"Sihirli Dokunuşlar İçin Beyaz Güvercin” Projesi

"Sihirli Dokunuşlar İçin Beyaz Güvercin” Projesi
Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, "Sihirli Dokunuşlar İçin Beyaz Güvercin Projesi" kapsamında Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri tarafından yapılan el...

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, "Sihirli Dokunuşlar İçin Beyaz Güvercin Projesi" kapsamında Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri tarafından yapılan el yapımı oyuncaklar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Merkezi'nin kreşindeki öğrencilere verildi.

Sihirli Dokunuşlar İçin Beyaz Güvercin e-twinning projesinde serbest etkinlik olarak belirlenen el yapımı oyuncakları sosyo ekonomik durumu dezavantajlı öğrencilere, Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri tarafından hediye edilmesi amacıyla Babaeski Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Merkezinin kreşine ziyarette bulunuldu.

Sihirli dokunuşlar için beyaz güvercin e-twining projesinin Etkinliği ile proje amacının, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idarecilerimizin sihirli dokunuşlarla yardımlaşma ve dayanışmanın önemini ve emeğin paylaşıldıkça çoğalacağı fikrini yaşayarak benimsemeleri konusunda uygulama fırsatını buldular.

Proje sorumlusu Mimar Sinan İlkokulu- Okul öncesi öğretmeni Zeynep Saygılı, "Mutluluk sadece kendi sahip olduklarımız değildir, mutluluk paylaşmaktır, mutluluk paylaştıkça çoğalır. 36 e-Kardeş okul ile birlikte yürüttükleri projelerinin El Yapımı Oyuncak Tasarımı Etkinliğini nasıl paylaşabiliriz noktasında bugünkü ziyaretimizle yerini buldu ve Sihirli Dokunuşlar ile Beyaz Güvercin projesi ile başka öğrencilerin de mutlu olmasına vesile olduk. Kardeş okulumuza el yapımı oyuncaklarımızı, çeşitli hediyelerle ve proje afişimizin resminin yer aldığı pasta ile bir ziyaret gerçekleştirdik. Emeği geçen başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Bayrak'a, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Semih Tahir Aksoy'a, Babaeski Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Şafak Memi'ye, okul müdürümüz Yenal Çörek'e, Müdür Yardımcımız Özay Sözer'e, kurum yetkilisi Deniz Ergin'e, kreş öğretmeni Duygu Saygün'e velilerimize ve öğrencilerime katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Etkinlikle proje amacımızı uyguladığımızı düşünüyoruz" dedi.

"Sihirli Dokunuşlar İçin Beyaz Güvercin” Projesi

"Sihirli Dokunuşlar İçin Beyaz Güvercin” Projesi

"Sihirli Dokunuşlar İçin Beyaz Güvercin” Projesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim