• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 21 °C

Sigorta Acenteleri Derneği üyeleri Dörtyol İlk Kurşun Müzesini gezdi

Sigorta Acenteleri Derneği üyeleri Dörtyol İlk Kurşun Müzesini gezdi
İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği Genel kurulunu yaptıktan sonra ilk toplantısını Dörtyol İlk Kurşun Kahve Konağında gerçekleştirdi.

İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği Genel kurulunu yaptıktan sonra ilk toplantısını Dörtyol İlk Kurşun Kahve Konağında gerçekleştirdi. İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği Başkanlığına İskenderun'da uzun yıllardır sigorta işi ile uğraşan Enka Sigorta İskenderun yetili müdürü Yasin Keleş seçildi.

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Erol Erhan, Genel Sekreter Ahmet Karapür, İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Yasin Keleş, yönetim kurulu üyeleri ve sigorta acente temsilcileri bir araya geldi.

Güçlü birliktelik oluşturma adına İskenderun ve çevresinde faaliyet gösteren sigorta acente temsilcilerini tek çatı altında toplamayı hedeflediklerini belirten Dernek Başkanı Yasin Keleş, "Sigorta acente ve aracıları ile onlara bağlı çalışanların mesleğinin gelişmesine çalışmak, mesleki birliği sağlamak, sigorta sektörüne faydalı olarak sigorta aracıları yetiştirmek, sigorta acente ve aracılarının mesleki bilgi ve deneyimlerini artırmak için çalışmalar yapmak, sigorta aracısını ve sigortalıyı bilinçlendirmek, sorunlarına yardımcı olmak, sigortacılığın ve sigorta bilincinin ülkemizde yaygınlaşmasına, gelişmesine katkıda bulunmak üzere ekonomik, toplumsal, kültürel, mesleki ve bilimsel çalışmalar yapmak, gerektiğinde bu konularda yetkili kişi ve kuruluşların bilgilerine başvurmak, iş hayatındaki gelişmeleri izlemek ve bu konudaki tecrübe, görüş ve fikirlerin yayılmasını sağlamak, üyelerinin yöneticilik vasıflarını, sosyal sorumluluklarını ve dayanışma ruhunu geliştirmek, sigortacıların toplumun kültürel ve sosyo-ekonomik düzeyinin gelişmesine katkıda bulunmalarını sağlamak, sigortacılık sektörünün bir bütün olarak çağdaşlaşmasını ve verimliliğini artırıcı faaliyetlerde bulunmak, üyeleri arasında sosyal, ekonomik, kültürel ve bilimsel dayanışma sağlamaktır." dedi.

İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği yönetimi şu isimlerden oluştu: Başkan Yasin Keleş, Üyeler: İsmail Ahmet Güney, Emir Horoz, Osman Çoban, Aziz Cam, Ersin Yahşi, Hakan Kurmuş ve Mustafa Yıldırım. Cihan

Sigorta Acenteleri Derneği üyeleri Dörtyol İlk Kurşun Müzesini gezdi

Sigorta Acenteleri Derneği üyeleri Dörtyol İlk Kurşun Müzesini gezdi

Sigorta Acenteleri Derneği üyeleri Dörtyol İlk Kurşun Müzesini gezdi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim