• BIST 8980.74
  • Altın 2276.601
  • Dolar 32.3101
  • Euro 35.0399
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Şiddetli Kasık Ağrıları Yaşayan Kadına İlginç Operasyon

Şiddetli Kasık Ağrıları Yaşayan Kadına İlginç Operasyon
Yıllardır devam eden şiddetli kasık ağrıları yüzünden doktora giden 57 yaşındaki kadın uygulanan ilginç operasyonla şikayetlerinden kurtuldu.

Yıllardır devam eden şiddetli kasık ağrıları yüzünden doktora giden 57 yaşındaki kadın uygulanan ilginç operasyonla şikayetlerinden kurtuldu.

Medical Park Trabzon Hastanesi Kadın Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı Op. Dr. Özgür Özdemir, kilolu olduğu için hekimlerin "zayıflaman gerekli" denilen hastaya müdahale ederek rahim içerisinde çok sayıda bulunan miyomları operasyonla aldı.

Yıllardır yaşadığı sıkıntılardan kurtulmak için Medical Park Trabzon Hastanesi Kadın Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı Op. Dr.Özgür Özdemir'e gittiğini belirten Aysel Taş kendisine uygulanan ameliyat sayesinde sağlığına kavuştuğunu belirtiyor.

Hastanın rahim içinde çok sayıda bulunan miyomları yapılan operasyonla çıkardıklarını ifade eden Dr. Özdemir, "Aysel hanım; yıllardır devam eden şiddetli kasık ağrıları ve normalin üzerinde adet kanamaları yaşamaktaydı. Ayrıca rahminde bulunan miyomlar yaklaşık 4 aylık gebelik ile uyumlu olabilecek kadar büyümüşlerdi ve rahmin içerisinde büyüklükleri 5 cm "lik çok sayıda miyomları bulunmaktaydı. Bir çok hastane ve hekim muayenesinden geçen Aysel hanıma fazla kilolarından dolayı yapılacak ameliyatın riskli hatta yapılamayacağı söylenmiş. Hastaya sıkıntıdan kurtulması için liposuction operasyonu dahi gerçekleştirilmiş. Fakat yapılan operasyona rağmen rahim ve miyomların alınması operasyonuna cesaret edilememiştir. Hastamız bize müracaat eti. Bizde Aysel hanıma vajinal bölgeden rahim alma (vajinal histerektomi) operasyonu gerçekleştirdik, Başarılı geçen operasyon sonunda Aysel hanım 2 gün sonra hastanemizden yürüyerek taburcu edildi" dedi.

Dr. Özgür Özdemir, artık günümüzde rahim ameliyatlarının rahat yapıldığını, vajinal operasyonla da rahmin alınabileceğine dikkat çekerek kadınların düzenli olarak yılda iki kere kadın sağlığı ve hastalıkları polikliniğine müracaat ederek muayene olmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim