• BIST 9735.91
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

SGK’dan Yoksun Ve Dezavantajlı Çocuklar’a Karne Hediyesi Kayak

SGK’dan Yoksun Ve Dezavantajlı Çocuklar’a Karne Hediyesi Kayak
Erzurum Yakutiye Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Sosyal Güvenceden yoksun ve dezavantajlı çocuklar için ücretsiz...

Erzurum Yakutiye Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Sosyal Güvenceden yoksun ve dezavantajlı çocuklar için ücretsiz kayak kursu düzenledi. Gençler karne hediyesi olarak kayak yapıp, keyifli anlar yaşıyor.

Erzurum Yakutiye Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Yakutiye Kaymakamlığı SYDV tarafından Sosyal Güvenceden Yoksun ve dezavantajlı çocuklar için ücretsiz kayak kursu düzenledi. Halitpaşa Ortaokulu, 50. Yıl Ortaokulu ve Mecidiye İlkokulu'ndan belirlenen 60 öğrenciye karne hediyesi olarak ücretsiz kayak kursu düzenlendi. Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ayrıca İMKB İnönü Ortaokulu'ndan da 40'a yakın öğrenciye ücretsiz temel eğitim kayak kursu organize etti. Toplam 100 öğrenci kendileri için sağlanan imkanlardan faydalanarak ücretsiz kayak öğreniyor.

PALANDÖKEN'DE ÇALIŞIYORLAR

Erzurum Yakutiye Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı'nın büyük destek ve katkı sağladığı ücretsiz kayak kursu Palandöken Kayak Merkezi'nde antrenörler Ahmet Aktaş, Ömer Said Alaeddinoğlu ile Yunus Sadır nezaretinde gerçekleşiyor. Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz, "Yakutiye Kaymakamımız Dr. Ahmet Naci Helvacı, GHSİM Müdürümüz Fuat Taşkesenligil ve Yakutiye SYDV Müdürü Hüseyin Özkan'ın destekleri ile önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attık. Sosyal Güvenceden yoksun ve dezavantajlı çocuklarımız için adeta karne hediyesi olarak ücretsiz kayak kursu düzenledik, çocukların kayak malzemelerini biz veriyoruz. Curling Salonu'nun önünden hafta içi her sabah servisle öğrencileri alarak Palandöken Kayak Merkezi'ne götürüp, orada tecrübeli antrenörlerimiz nezaretinde kayak öğrenmelerini sağlıyoruz. PBu önemli etkinlikte bize destek veren Kaymakamımız Dr. Ahmet Naci Helvacı, GHSİM Müdürümüz Fuat Taşkesenligil, SYDV Müdürü Hüseyin Özkan ile antrenörlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

SGK’dan Yoksun Ve Dezavantajlı Çocuklar’a Karne Hediyesi Kayak

SGK’dan Yoksun Ve Dezavantajlı Çocuklar’a Karne Hediyesi Kayak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim