• BIST 9079.97
  • Altın 2323.68
  • Dolar 32.3605
  • Euro 34.9265
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

SGK İl Müdürlüğünden Smmm Odası Üyelerine Seminer

SGK İl Müdürlüğünden Smmm Odası Üyelerine Seminer
Bilecik Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü (SGK) tarafından, Bilecik Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMM) üyelerine yönelik olarak seminer düzenlendi.

Bilecik Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü (SGK) tarafından, Bilecik Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMM) üyelerine yönelik olarak seminer düzenlendi. Düzenlenen seminerde, üyeler asgari ücret konusu başta olmak üzere yaşanan son gelişmeler hakkında bilgilendirildi.

Seminerin açılışında konuşma yapan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kıral, üyelerine yönelik bu tür bilgilendirme faaliyetlerinin tüm hızıyla devam edeceğine işaret etti.

Devamında konuşan İl Müdürü Celalettin Ateş ise, yeni düzenlemelerden tüm işveren ve sigortalılarımızın faydalanması amacıyla yapılan bu seminerlerin devam edeceğini ifade ederek 6661 Sayılı Kanunlar ile getirilen yenilikler ve Asgari Ücret Desteği hakkında bilgi verdi.

Bilecik Mali Hizmetler Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ayşe Özan tarafından yapılan slayt gösterimi ile 6661 Sayılı Torba Yasaya istinaden işverenlere getirilen hazine teşviki ile asgari ücrette meydana gelen değişmeler ve işverene yansıması konularında katılımcılar ayrıntılı olarak bilgilendirildi. Sunumun ardından, İl Müdür Yardımcısı Hamza Cebeci tarafından katılımcıların konu hakkında soruları cevaplandırıldı.

Verilen seminerin çok faydalı olduğunu ve birçok konuya açıklık getirdiğini belirten Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Süleyman Kıral, İl Müdürü Ateş'e teşekkür etti. Katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından seminer sona erdi.

Bilgilendirme Seminerine; Bilecik Sosyal Güvenlik İl Müdürü Celalettin Ateş, İl Müdür Yardımcısı Hamza Cebeci, Mali Hizmetler Merkez Müdürü Ayşe Özan, Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Süleyman Kıral ve Yönetim Kurulu üyeleri ve BSMMMO üyeleri katıldı.

SGK İl Müdürlüğünden Smmm Odası Üyelerine Seminer

SGK İl Müdürlüğünden Smmm Odası Üyelerine Seminer

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim