• BIST 9693.46
  • Altın 2511.705
  • Dolar 32.57
  • Euro 34.7682
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Seyitgazi sözleşme imza törenine ev sahipliği yaptı

Seyitgazi sözleşme imza törenine ev sahipliği yaptı
Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde düzenlenen törenle, Seyitgazi, Mihallıççık ve Beylikova Belediye Başkanları, Belediye ve Özel İdare Çalışanlar Birliği...

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde düzenlenen törenle, Seyitgazi, Mihallıççık ve Beylikova Belediye Başkanları, Belediye ve Özel İdare Çalışanlar Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) ile sosyal denge sözleşmesini imzaladı.

Seyitgazi Belediyesi'nde düzenlenen imza törenine Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Memur-Sen Eskişehir Temsilcisi Muammer Karaman ve Bem-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Seyfettin Kazanç katıldı.

Sendika olarak 3 belediye ile aynı anda sözleşme imzalamaktan memnuniyet duyduklarını ve 3 belediyenin aynı masada sözleşme imzaladığı ilk yerin Seyitgazi olduğunu belirten Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, "Bugün 3 belediyemiz ile sosyal denge sözleşmemizi imzalıyoruz. Hayırlı olsun bereketli olsun. Rabbim çalışanlarımızın, belediyelerimizin, ülkemizin huzurunu, mutluluğunu, birliğini bozmasın. Biz huzur toplumu istiyoruz. Onu da yerel yönetimlerden istiyoruz. Yerel yönetimlerde çalışan arkadaşlarımızın da halka hizmet hakka hizmet olarak bu anlayış içerisinde çalışmalarını yaptıklarını biliyoruz. Biz işveren ile iş gören arasında bugüne kadar iyi güzel işlere imza attık. Belediye başkanlarımızla bir ekip içerisinde çalışıyoruz. İnsana hizmeti ön plana çıkaran değerlerimiz ile yola çıktık. Çalışanlarımız da belediyemize gelen vatandaşlarımızın gönlünü kazanmak için emek vermeliyiz. Vatandaşlarımızı gülerek karşılamalı, gülerek uğurlamalı işlerini bir an önce çözüme kavuşması için gayret göstermeliyiz. Bu anlayışla Allah'ta, halkımızda başkanlarımızda sizlerden razı olur. Başkanlarımıza memurlarımızın çalışma şartlarını iyileştirme adına yaptığımız bu sözleşmeden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz. Büyüklerimizin deyişiyle Rabbim sizi seve, sevdire ve sevindire" dedi.

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ise, "Bugün burada Seyitgazi'de Bem-Bir-Sen Genel Başkanımızla Mihalıççık ve Beylikova belediye başkanımızla imzalayacak olduğumuz sözleşmemizin bütün çalışan memur arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Biz işçimizin de memurumuzun da yanındayız. Mesai arkadaşlarımızın şartlarının iyileştirilmesi onların en iyi şartlarda çalışmasını sağlamak herkesten önce bizim meselemiz. Göreve geldiğimiz günden bu güne çalışanlarımızın hakkını, alın teri kurumadan verme gayreti içerisinde olduk. Gece gündüz demeden özveriyle çalışan arkadaşlarımız her türlü desteği hak ediyor. Bu sözleşmemizin tekrar hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal ve Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp de, "Bugün Bem-Bir-Sen ile imzaladığımız sözleşme hayırlı olsun. Çalışanlarımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada daha özverili çalışmalarına devam edeceklerine inanıyoruz. Eskişehir Şube Başkanımız Seyfettin Kazanç ve yönetimi 3 belediyemize aynı anda imza attırarak güzel bir organizasyon gerçekleştirdiği için ayrıca teşekkür ediyoruz" dediler.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim