• BIST 9079.97
  • Altın 2324.114
  • Dolar 32.3616
  • Euro 34.9438
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Seyhan’ın Sporcuları Olimpiyatlarda Türkiye’yi Temsil Edecek

Seyhan’ın Sporcuları Olimpiyatlarda Türkiye’yi Temsil Edecek
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın sporun her türüne verdiği büyük destek meyvelerini vermeye devam ediyor.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın sporun her türüne verdiği büyük destek meyvelerini vermeye devam ediyor. Başkan Karalar'ın göreve seçilmesinden sonra aktif hale gelen Seyhan Belediyespor Atletizm branşında ard arda gelen başarılı derecelere bir de dünya olimpiyat oyunlarına davet eklendi.

Seyhan Belediyespor Atletizm Branşından altı sporcu 23-25 Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul'da yapılan Yıldızlar ve 16 Yaş Altı Gençler Türkiye Salon Şampiyonası'nda çeşitli kategorilerde derece elde etmişti.

Seyhan Belediyespor'un elde ettikleri derecelerle göze giren şampiyon sporcuları henüz Adana'ya dönmeden bu kez Milli Takım Olimpik Hazırlık Kampı'na davet edildi. Milli Takım Hazırlık kampındaki başarılı performanslarıyla takdir toplayan Seyhan'ın sporcuları 2020'de yapılacak olan Dünya Atletizm Olimpiyatları aday adayı kadrosuna dahil edildi.

Seyhan Belediyespor Atletizm Branşı sporcularının dünya klasmanında Türkiye'yi temsil edeceklerine ilişkin davet Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar'dan geldi.

Seyhan Belediyespor Atletizm Branşında 2020 Olimpiyatları aday adayı kadrosuna davet edilen sporcular ve yarışacakları kategoriler şöyle:

Üç Adım Atlama'da Sevgi Pınar, İrem Karacaoğlan, Gülle Atma'da Sadun Ecevit, Berivan Uğurlu, 200 metre branşında Umut Şahbaz ve 60 metre engelli branşında Ramazan Gül.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sporun her türüne ve sporculara desteğe devam edeceklerini belirterek, "Büyük Atatürk'ün ifadesinde kendisine yer bulan, "zeki, çevik ve ahlaklı" sporcuların yetişmesine katkıda bulunuyor olmak bizim için onurdur. Sporcularımızın elde ettikleri başarılar onların kişisel kariyerlerinin dışında Seyhan'ımızın Türkiye ve hatta dünya ölçeğinde tanınır bilinir bir marka şehir haline gelmesine katkı koymaktadır. Bu anlamda sporcu kardeşlerimin başarılarını bu vesileyle bir kez daha tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Seyhan’ın Sporcuları Olimpiyatlarda Türkiye’yi Temsil Edecek

Seyhan’ın Sporcuları Olimpiyatlarda Türkiye’yi Temsil Edecek

Seyhan’ın Sporcuları Olimpiyatlarda Türkiye’yi Temsil Edecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim