• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Seyhan’ın Batısı Hastane İstiyor

Seyhan’ın Batısı Hastane İstiyor
Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahalle Muhtarlığı'nda CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer'le bir araya gelen 35 mahalle muhtarı,...

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahalle Muhtarlığı'nda CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer'le bir araya gelen 35 mahalle muhtarı, ilçenin batısında geniş kapsamlı bir kamu hastanesi yapılması için destek istedi.

Batı Seyhan'da mevcut yoğunluğun arttığına dikkati çeken ve bu mahallelerde nüfusun 500 bine dayandığını vurgulayan mahalle muhtarları, kamu hastanelerinin kentin diğer bölgelerine yayıldığını, sağlığa erişimde büyük güçlük yaşadıklarını vurguladı.

Seyhan'ın batısında yer alan en uçtaki mahallenin hastanelere uzaklığının 35 kilometre olduğuna işaret eden muhtarlar, "Acil, yaşlı ve engelli hastalarımız çok büyük ıstırap çekiyor. Mahalle muhtarları olarak sayın Tümer nezdinde tüm milletvekillerimizden hastane yapımı için duyarlılık bekliyoruz" dedi.

"YÜZBİNLERCE İNSAN FAYDALANACAK"

Gölbaşı, Büyük Dikili, Küçük Dikili, Yeşiloba, Kayalıbağ, Küçük Çıldırım, Büyük Çıldırım, Yenidam, Kuyumcular, Karahan, Yeşilevler, Fevzipaşa, Sarıhuğlar, Barış, Aydınlar, Gökçeler, Demetevler, Şakirpaşa, Bahçelievler, Emek, Kuruköprü, Camuzcu, Bahçeşehir, Karayusuflu, Zeytinli, Karakuyu, Mekan, Koza, Söğütlü, Kavaklı, Sarıhamzalı, Dörtağaç, Sakarya, Uçak ve Şambayat mahalle muhtarlarının haklı taleplerinin takipçisi olacağını ifade eden milletvekili Tümer ise, "Tüm vatandaşlarımız eşit-parasız sağlık hizmetinden yararlanabilmeli. Batı Seyhan'daki hastane eksikliği bariz bir şekilde ortada. Halkımızın insani talebine duyarsız kalamayız" dedi.

Muhtarlarla buluşmasının hiçbir siyasi amaç taşımadığını, konuyu iktidar partisi milletvekilleriyle, Sağlık Bakanı ve bakanlık yetkilileriyle görüşeceğini ifade eden Tümer, "Öncelikli hedefimiz vatandaşların sağlıklı yaşam sürebilmelerinin önünü açmak olmalıdır. Yüzbinlerce insanımızın rahatlıkla faydalanabileceği, Batı Seyhan'a çağdaş, modern bir hastane yapılması kaçınılmaz görünüyor" diye konuştu.

Hastane için D-400 üzerinde yer alan Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne ait atıl durumdaki tesisin kullanılabileceğini ifade eden Tümer, yetkililerin bir an önce harekete geçmesi için üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğini vurguladı.

Seyhan’ın Batısı Hastane İstiyor

Seyhan’ın Batısı Hastane İstiyor

Seyhan’ın Batısı Hastane İstiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim