• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Seyhan İle ASKİ Arasında Altyapı Koordinasyon Zirvesi

Seyhan İle ASKİ Arasında Altyapı Koordinasyon Zirvesi
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekarile her iki kurumun bürokratları "Altyapı Koordinasyon Zirvesi'nde biraraya geldi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekarile her iki kurumun bürokratları "Altyapı Koordinasyon Zirvesi'nde biraraya geldi. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın çalışma odasında biraraya gelen taraflar, ilçede halen devam eden ve önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanı Karalar, ilçenin ara sokaklarında yapılacak asfalt çalışması ile ASKİ'nin aynı bölgelerde gerçekleştireceği altyapı hizmetinin koordineli şekilde gerçekleştirilmesinin önemine değindi. ASKİ'nin altyapı çalışması yapacağı bölgeleri belirlerken ilçe belediyeleri ile koordinasyon halinde olmasının önemli olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Biz vatandaşlarımıza ara sokaklarda asfalt seviyesinin kapı eşiğinin altına düşürüleceğine söz verdik. Yeni asfalt dökülen bazı sokaklarda asfaltın altyapıdan kaynaklanan arıza ve farklı çalışmalar nedeniyle kazıldığını sonra da eski haline getirilemediği gibi konu başlıklarını görüştük. Son derece yararlı bir görüşme oldu. Bu uyumlu çalışmamız elbette ki vatandaşlarımızın memnuniyeti içindir" diye konuştu,

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve belediye bürokratlarıyla biraraya gelen ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, Başkan ve çalışma ekibine teşekkür etti. Genel Müdür Pekar, "Tüm belediyelerle olduğu gibi Seyhan Belediyesi ile de uyumlu bir çalışmamız var. Bu uyumlu çalışmalarından dolayı başta Sayın Belediye Başkanımız olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar ve beraberindeki bürokratların belediyeyi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Belediyelerin uyumlu çalışması kentin ve kentlinin lehinedir. Önceki yıllarda bu böyle olmuyordu. Bu uyumsuzluktan dolayı vatandaş da sıkıntılıydı. Şimdi hem Büyükşehir hem ilçe belediyesi olarak bizim vatandaşın hizmet alabilmesi adına gösterdiği uyumlu performans dikkat çekiyor. Vatandaşlarımız bu uyumlu çalışmadan memnun kalıyor. Ben ASKİ'nin çalışmalarını yakından takip ediyorum ve çalışan arkadaşları da bu vesileyle kutluyorum. Gerçekten çok hummalı bir çalışması var. Her zaman söylediğim gibi Türkiye'nin en sorunlu ilçesi Seyhan. ASKİ ile uyumlu çalışarak bir sürü problemi çözmeye çalışıyoruz. Bir sürü yerde kanalizasyon yok. "Neden kanalizasyon yok?" dediklerinde "imar düzenlemesi yapılmadığı için" altyapı olmadığını söylüyoruz. Tüm problemlerin imkanlar ölçüsünde çözüme kavuşması için kurumlar arası uyumu en üst seviyede gösteriyoruz" diye konuştu.

Seyhan İle ASKİ Arasında Altyapı Koordinasyon Zirvesi

Seyhan İle ASKİ Arasında Altyapı Koordinasyon Zirvesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim