• BIST 8992.5
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Seyhan Belediyesi: "Hizmet Üretirken İşbirliği Halindeyiz"

Seyhan Belediyesi: "Hizmet Üretirken İşbirliği Halindeyiz"
Seyhan Belediyesi, hizmet üretirken Büyükşehir ve ilçe belediyesi olarak sürekli işbirliği halinde olduklarını, Balıkçılar Pazarı ve Obalar Caddesi...

Seyhan Belediyesi, hizmet üretirken Büyükşehir ve ilçe belediyesi olarak sürekli işbirliği halinde olduklarını, Balıkçılar Pazarı ve Obalar Caddesi kavşağında kaldırım onarım çalışmasında da bu işbirliğine devam edildiğini bildirdi.

Seyhan Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Kurumların sahada görev yapan personelinin de belediye yöneticileriyle aynı hassasiyetle hareket etmesi sağlanmalıdır. "Burası filan belediyenin sorumluluk alanı, bu iş aslında başka kurumun işidir" tarzı söylemler vatandaşlarımız tarafından yanlış anlaşılmaktadır. Balıkçılar Pazarı ile Obalar Caddesi kavşağındaki kaldırım tadilatı çalışması da benzer bir durumdur. Büyükşehir Belediyesi'nin bölgede yaptığı çalışma bir miktar Seyhan Belediyesi sorumluluk alanındaki kaldırımı da kapsamıştır. Durum bundan ibarettir. Seyhan Belediyesi olarak vatandaşımızın hizmet taleplerini yerine getirirken önceliğimiz, "burası kimin sorumluluk alanıdır" diye bakmadan onların daha rahat, sağlıklı ve huzur içerisinde yaşamalarına yardımcı olmaktır. Seyhan Belediyesi olarak bu anlayışla çalışmaya devam edeceğiz" denildi.

Türkiye'nin dört bir yanından 220 belediye başkanı ve üst düzey bürokratın Adana'da misafir edildiği Tarihi Kentler Birliği (TKB) Seyhan Zirvesi'nde de bu uyumlu işbirliğine dikkat çeken Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şunları dile getirmişti:

"Göreve geldiğimiz ilk gün yaptığım "Adana'da çatışma bitmiştir, çalışma başlamıştır" tespitimi tekrar etmiştim. Seçilmişlerle atanmışların, Büyükşehir ile ilçe belediye yönetimlerinin geçmiş yıllarda olduğu gibi hep bir çatışma içerisinde bulunmasını arzu edenler ve bu durumdan kendilerine siyasi ve ekonomik rant beklentisi içinde olanlar bundan sonra avuçlarını yalar. Seyhan Belediyesi olarak kurumlar arasında herhangi bir anlaşmazlık yaşanmaması için hep bir anlayış ve uyum ortamında çalışılması, hizmet üretilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Diğer kurumların da aynı hassasiyetle hareket ettiklerine inanıyorum."

Seyhan Belediyesi: "Hizmet Üretirken İşbirliği Halindeyiz"

Seyhan Belediyesi: "Hizmet Üretirken İşbirliği Halindeyiz"

Seyhan Belediyesi: "Hizmet Üretirken İşbirliği Halindeyiz"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim