• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Şeyh Edebali Derneği’nden Başkan Bakıcı’ya Ziyaret

Şeyh Edebali Derneği’nden Başkan Bakıcı’ya Ziyaret
Şeyh Edebali Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yönetici ve üyeleri, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'yı makamında ziyaret ederek "Ufka yolculuk"...

Şeyh Edebali Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yönetici ve üyeleri, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'yı makamında ziyaret ederek "Ufka yolculuk" yarışmasının tanıtımı için destek istedi.

Türkiye genelinde bu yıl 4.sü yapılan ve Bilecik ilinde Şeyh Edebali Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin organize ettiği Ufka Yolculuk 4 Hadis Okuma Yarışması tanıtımları Bilecik ilinde hızlı bir şekilde yürütülüyor. Dernek Başkanı Fatih Öncü ve dernek üyeleri Turgay Birgül, Adnan Yıldız, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'yı makamlarında ziyaret etti. Yarışma hakkında bilgi veren Fatih Öncü, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'dan yarışmanın Bozüyük ilçesinde tanıtılması noktasında desteklerini istedi. Başkan Bakıcı da bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman bu tür faaliyetlerin destekçisi olacağını belirtti.

Şeyh Edebali Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Fatih Öncü konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak yarışma hakkında bilgi verdi. Öncü tarafından yapılan bilgilendirmede şu bilgiler yer aldı:

"Ufka yolculuk yarışmaları Milli Eğitim Bakanlığı'nın izni ile Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından organize edilmektedir. Yarışmanın merkezi proje ortağı ise Son Peygamber Platformu'dur. Ayrıca yarışma; illerde proje ortağı kulüplerin işbirliği ile organize edilmektedir. Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları H.1437 / M.2016 yılında Türkiye de Türkçe, Dünya genelinde ise İngilizce dilinde düzenlenmektedir. Yarışma Ufka Yolculuk için, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özafşar tarafından özel olarak hazırlanan "Riyâzü's-Sâlihînden 1001 Hadis Seçkisi" adlı eserden yapılacaktır. Yarışma Türkçe dilinde 5 farklı kategoride, İngilizce dilinde ise tek kategori olmak üzere toplamda 6 farklı kategori de düzenlenecektir. Yarışmaya Adalet Bakanlığı'nın izni ile cezaevlerindeki mahkumlar da katılabilmektedir. Sınav yazılı olarak sorulan toplam 100 çoktan seçmeli soru ile yarışmacıların sıralaması belirlenecektir."

Öncü, yarışmada 6 kategoride farklı ödüller verileceğini belirterek, "Yarışma sınavı 3 Nisan 2016 Pazar günü tüm sınav merkezlerinde aynı anda saat 10.00'da yapılacak olup son başvuru tarihi 21 Şubat 2016'dır. Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi almak ve online başvuru için www.ufkayolculuk.com web sayfası ziyaret edilebilir" diye belirtti.

Şeyh Edebali Derneği’nden Başkan Bakıcı’ya Ziyaret

Şeyh Edebali Derneği’nden Başkan Bakıcı’ya Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim