• BIST 9725.1
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Seydişehir Belediyesi’nin Spor Yatırımları Devam Ediyor

Seydişehir Belediyesi’nin Spor Yatırımları Devam Ediyor
Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından Boyalı ve Çavuş mahallelerinde yapımı tamamlanan suni çim sahalar düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından Boyalı ve Çavuş mahallelerinde yapımı tamamlanan suni çim sahalar düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Seydişehir Belediyesi'nin hibe projeler kapsamında ilçenin eski köy olan yeni mahallelerine çim saha çalışmaları bir bir hizmete giriyor. Boyalı ve Çavuş mahallelerinde yapımı tamamlanan suni çim sahaların açılışı törenle gerçekleştirildi. Açılış programında konuşan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gençlere yapılan yatırımların insanlık tarihinde en önemli yatırımlar olduğunu ifade ederek, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak olmalarını, hem fiziksel, hem de zihinsel olarak gelişimlerinin rahat bir şekilde tamamlanabilmesi için mutlaka spor yapması gerektiğini ifade etti. Başkan Tutal, "Göreve geldiğimizden günden itibaren birçok proje hazırlamıştık. Bunlardan birisi de büyük mahallelerimize suni çim sahalar yapılması idi ve 8, 9 sahayı projeye aldık. Bunlardan bazılarının yapımı tamamlandı. Seydişehir'in gelişebilmesi, şehir merkezi ile mahallelerinin bütünleşebilmesi amacıyla birçok proje hazırladık. Projelerimizin bir kısmını gerçekleştirdik. Bazılarının projeleri tamamlandı, inşaat dönemi başlamış oldu. Kalan zaman dilimi içerisinde programlı bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizler hizmetlerin en güzeline layıksınız. Bizler sizlere layık olabilmek için elimizden gelen gayreti seferber etmeye hazırız" dedi.

Seydişehir'in çok güzel bir ilçe olduğunu kaydeden İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ise, "Ben 15 yıl öncesi ile şimdiyi karşılaştırıyorum. O dönemde alt yapısı, suyu, kanalizasyonu olmayan köylerle karşılaşıyorduk. Şu an görüyorum ki her türlü eksiklikler gitmiş, spor tesisleri yapılıyor. Memleketin geldiği seviyeye ve devletin büyüklüğüne şahit oluyoruz. Hamdolsun, inşallah memleketimiz daha güzel seviyeye gelecek. Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Seydişehir'de hizmetlerin her tarafa eşit şekilde paylaştırıldığını ifade den 24. Dönem Konya Milletvekili Harun Tüfekçi de, "İnsanlar yaşadığı sürece hizmet ediyor, hizmet ederek süresini dolduruyor ve arkasında eserler bırakıyor. Öldükten sonra arkasından dua alıyor ise Allah katında kazanım elde etmiş oluyor. Büyükşehir yasasının çıkması ile Seydişehir merkezde ne varsa Boyalıda, Çavuş'ta yapacağız demiştik. İşte en has örneği burada. Seydişehir Belediye Başkanımız köy ve kasabalarımız dahil Seydişehir'in tamamına hizmet ediyor. Mahallerimiz bir şehir gibi hak ettiği hizmeti almaya başladı. Sizler yeni projelerin hayata geçirilmesini arzu ediyorsunuz ama bu konuda bizlere bu hizmeti yürütenlere yardımcı olmalısınız. Projeler götürmelisiniz" dedi.

Konuşmaların ardından suni çim saha açılışı protokol üyelerinin katılımı ile kurdele kesilerek yapıldı. Boyalı Mahallesi sakinleri tarafından Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a mahallelerine yaptırılan hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Suni çim sahaların açılış törenine 24. Dönem Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, il ve ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ile Boyalı ve Çavuş mahalle sakinleri katıldı.

Seydişehir Belediyesi’nin Spor Yatırımları Devam Ediyor

Seydişehir Belediyesi’nin Spor Yatırımları Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim