• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Seydikemere İki Yeni Spor Alanı Kurulacak

Seydikemere İki Yeni Spor Alanı Kurulacak
Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Seydikemer de öğrencilerin sportif faaliyetleri yapabilecek imkanlara sahip olabilmesi için...

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Seydikemer de öğrencilerin sportif faaliyetleri yapabilecek imkanlara sahip olabilmesi için okullarda incelemelerde bulundu.

Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Adem Türk'ünde katıldığı incelemelerde Bayır Mahallesi ve Güneşli Mahallesi okullarında Spor alanları oluşturulmasına karar verildi.

Bayır Mahallesi ve Güneşli mahallesindeki okulların taşımalı eğitim nedeniyle öğrenci yoğunluğu olmasından dolayı ve okul bahçelerinde müsait alan olması nedeniyle bu okullara Spor alanı yapılması kararlaştırıldı.

Bayır Mahalle Muhtarı İlyas Kızılkaya ve Çökek Mahalle Muhtarı Süleyman Fahri Bildirici Bayır mahalle okulunda yapılacak olan Spor tesisi için Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer, Nihat Öztürk ve İlçe Başkanı Salih Gümüşe teşekkür ederek, "Köydeki gençlerin spora yönelerek kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına yardımcı olur inşallah" dedi.

35 YILDIR İLK DEFA BİR İL MÜDÜRÜ KÖYÜMÜZE GELDİ

Bayır Mahalle Muhtarı İlyas Kızılkaya "Ak Partili Milletvekillerimiz, Belediye başkanımız ve İlçe Başkanımız seçimden sonra bizlere verdikleri sözleri bir bir tutuyorlar. Mahallemiz okulunda çocuklarımızın çamurlu alanda değil güzel bir alanda spor yapmaları için Çökek Mahalle Muhtarı Süleyman Fahri Bildirici ile istekte bulunmuştuk. Bugün mahallemizde ben ilk defa bir il müdürü görüyorum ve bu da bana mahallemiz adına gençlerimiz adına güven veriyor. Ak Partili Milletvekillerimiz, İlçe Başkanımız ve Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz bizleri memnun ettiler. İnşallah bizlerde onları memnun etmişizdir"dedi.

Bayır Mahalle okulundan sonra Güneşli Merkez okuluna giden Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Adem Türk, Güneşli mahalle muhtarı Ali Gümüş ile birlikte okulda incelemelerde bulunarak Öğrenci yoğunluğu ve yerin uygun olmasından dolayı Güneşli Okuluna da Spor alanı yapılmasına karar verdiler.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Güneşli okul bahçesinde Oyun oynayan öğrenciler ile birlikte oyun oynayarak Spor yapmanın yaşı olmadığını ve sağlıklı yaşamak için spor yapmanın da şart olduğunu ifade etti.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz "Seydikemer de öğrencilerin sportif faaliyetleri yapabilecek imkanlara sahip olabilmesi için okullarda incelemelerde bulunarak yer tespiti yaptık. Mühendis arkadaşlarımız bu okullarımıza gelerek en kısa sürede Okul Bahçelerimiz de Spor alanı yapımı için çalışmalara başlayacak ve gençlerimizin daha iyi şartlar altında spor yapmalarına imkan vermiş olacağız"dedi.

BAŞKAN GÜMÜŞ: HİZMET ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş "Seydikemer li vatandaşlarımızın tercihi ile bizler Muğla da en fazla oy alan ilçe olduk. Seydikemerli vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizler de Seçimden sonra Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ile birlikte çalışmalarımıza başlayarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını bir bir gidermeye ve İlçemize gelmesi gereken hizmetler için çalışmaya devam ediyoruz. Milletvekillerimiz Hasan Özyer ve Nihat Öztürk Başta olmak üzere danışmanlarına da Ankara'ya gittiğimizde, Seydikemere gelecek hizmetler için bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bugün Seydikemer'in mahallelerinde İl Müdürümüzle birlikte dolaşarak incelemelerde bulunduk ve öğrencilerimizin daha sağlıklı daha kaliteli şartlarda spor yapabilmeleri için gerekli çalışmaları başlattık. İnşallah Seydikemer'deki gençlerimiz en kısa süre içerisinde Spor alanlarına kavuşacaktır" dedi.

Seydikemere İki Yeni Spor Alanı Kurulacak

Seydikemere İki Yeni Spor Alanı Kurulacak

Seydikemere İki Yeni Spor Alanı Kurulacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim