• BIST 9055.34
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Şevki Yılmaz Kars’ta Konferans Verdi

Şevki Yılmaz Kars’ta Konferans Verdi
AK Parti Kars İl Başkanlığı koordinesinde AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'nca Sarıkamış Şehitleri'nin 101 yıldönümü ve Mekke'nin Fethi "Her...

AK Parti Kars İl Başkanlığı koordinesinde AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'nca Sarıkamış Şehitleri'nin 101 yıldönümü ve Mekke'nin Fethi "Her fetih bir diriliştir" konferansına katılan İktisatçı-İlahiyatçı Şevki Yılmaz, katılımcıları büyüledi.

İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen konferans, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, "Bizim gençliğimiz uyanık, uyandıran ve vefalı bir gençlik olmalıdır. Gençler, sevgili gençler, vefalı gençler Allah'a hamd olsun elimiz çok güçlü, rehberimiz var. Gökten nur nur, vahi vahi inmiş, önderimiz var. Alemlere rahmet olmuş. Ve şanlı bir geçmişimiz var. Dünyaya 600 yıl hakim olmuş. Bunlar yetmez mi bize? İşte gücümüz burada, yalnız değiliz, güçsüz değiliz. Rehber dedik elbette Kur'anı Kerim var. Önder dedik canım yoluna feda olsun, Hazreti Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem var" dedi.

Şanlı geçmişimiz dedik. Osamanlı var, Selçuklu var diyen çalkın, "Gafiller, bölücüler sizler çok uğraştınız. Silmek için, yok etmek için hala uğraşıyorsunuz. Ben Kars'tan harakani yurdu, şehitler diyarı Serhat Kars'tan diyorum ki bu davaya ve liderlerine Recep Tayyip Erdoğan'a, Ahmet Davutoğlu'na rabbim zeval vermesin.bizler birlik beranerlik içerisinde tek millet, tek bayrak, tek devlet anlayışıyla Allah'u ekber davasında canlarımızı vermeye hazırız" diye konuştu.

Slayt gösterileri, ilahiler ve şiirlerinde yer aldığı konferansta söz alan Şevki Yılmaz, konuşmalarıyla katılımcıları adeta büyüledi.

AK Parti İl Başkanlığı'nca ornagize edilen program yoğun ilgi gördü. Salonu tıklık tıklım dolduran vatandaşlar zaman zaman Yılmaz'ın konuşmalarına alkışlarıyla eşlik ettiler.

Şevki Yılmaz Kars’ta Konferans Verdi

Şevki Yılmaz Kars’ta Konferans Verdi

Şevki Yılmaz Kars’ta Konferans Verdi

Şevki Yılmaz Kars’ta Konferans Verdi

Şevki Yılmaz Kars’ta Konferans Verdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim