• BIST 9645.02
  • Altın 2405.728
  • Dolar 32.594
  • Euro 34.7796
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Sevin’den 1 Kasım Yorumu

Sevin’den 1 Kasım Yorumu
Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mithat Sevin,"İslam ve Türk Coğrafya'sında yaşayan insanların dualarıyla 1 Kasım'da Türkiye yeniden asli kimliğine...

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mithat Sevin,"İslam ve Türk Coğrafya'sında yaşayan insanların dualarıyla 1 Kasım'da Türkiye yeniden asli kimliğine dönmüştür. İnşallah bundan sonraki yapacağımız çalışmalarla bizlerden büyük beklentiler içerisinde ve güvenli yarınlar beklentisi içerisinde olan kardeşlerimizin beklentilerini boşa çıkarmamak için elimizden ne geliyorsa yapmak için uğraşacağız"dedi.

Eğitim-Bir-Sen Hatay genişletilmiş divan toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcısı Mithat Sevin, yaptığı konuşmada, 1992 yılından bu yana çok zor zamanlar geçirdiklerini, çok badireler atlattıklarını ifade ederek, "Çok şükür zorlukları ve yoklukları atlatarak bugünlere yani yetkili olduğumuz günlere geldik. bazen evimizi, eşimizi,çocuklarımızı ihmal ederek sendikal faaliyetlerde bulunduk.gün geldi. Bazı masraflarımızı cebimizden karşıladık yokluklar yaşadık. Çok şükür şimdi o günleri geride bıraktık şimdi 350 bini aşkın üyesi ile Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü, 850 bine yakın üyesi ile Türkiye'nin gözbebeği olan sivil toplum kuruluşlarının en büyüğü olan Memur-Sen'i yetkili hale getirdik"diye konuştu.

TÜM DÜNYA'DA YAŞAYAN ÜMMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yurt dışında Türkiye'nin yolunu gözleyen bir ümmet olduğunu belirten Sevin,"Şu anda Osmanlı İmparatorluğunun toprakları üzerinde bildiğim kadarıyla 20'den fazla ülkecikler oluşturuldu. Yanı başımızda Suriye var, Suriye'nin yaşamış olduğu sıkıntıları en iyi şekilde idrak eden bizleriz. şu anda Hatay'ın nüfusuna yakın Suriyeli var. Hem burada hem de diğer sınır illeri Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Türkiye'ye dağılmış durumdalar bu kardeşlerimiz. Bizler ümmet bilinciyle bu kardeşlerimize el uzatmak onların dertlerine dertlenmek, onların sıkıntılarına el uzatarak gidermek, hem insani hem de İslami görevimiz olarak görüyoruz. Tüm Türkiye bu kardeşlerimiz için elinden geleni yapıyoruz ama yetmiyor. Mutlaka tüm İslam dünyası bu konuya karşı duyarlı olması gerektiğine inanıyoruz. Bizler eğitim-birsen olarak, memur sen olarak bu konuda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz"dedi.

Sevin’den 1 Kasım Yorumu

Sevin’den 1 Kasım Yorumu

Sevin’den 1 Kasım Yorumu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim