• BIST 9645.02
  • Altın 2405.728
  • Dolar 32.594
  • Euro 34.7796
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Sevgilisini En İyi Tanıyanlar Şanlıurfa Piazza’da Yarışacak

Sevgilisini En İyi Tanıyanlar Şanlıurfa Piazza’da Yarışacak
Sevginin ifade edildiği en özel gün olan 14 Şubat Sevgililer Günü, Şanlıurfa Piazza'da, romantizm ve eğlencenin zirve yapacağı etkinlikle kutlanacak.

Sevginin ifade edildiği en özel gün olan 14 Şubat Sevgililer Günü, Şanlıurfa Piazza'da, romantizm ve eğlencenin zirve yapacağı etkinlikle kutlanacak. Sevgililer, konserlerin, eğlenceli yarışmaların romantik dakikalara ev sahipliği yapacağı etkinliklerde, aşkın tadını doyasıya yaşayacak.

Kaliteli ve hesaplı alışveriş fırsatlarının yanı sıra özel gün ve haftaların anlam ve önemine uygun etkinliklerin düzenlendiği Şanlıurfa Piazza'daki Sevgililer Günü coşkusu, 13 Şubat Cumartesi günü pop müziğin romantik sesi İlyas Yalçıntaş konseriyle başlayacak.

İncir ve Nefes adlı şarkılarıyla gönüllerde taht kuran ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan İlyas Yalçıntaş, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde saat 16.30'da başlayacak mini konserinde hayranlarıyla bir araya gelecek. Türk pop müziğinde son dönemde yaptığı çıkışla dikkat çeken sanatçı, konser alanı olarak kullanılacak buz pistinde, söyleyeceği romantik şarkılarla sıcak sevgi rüzgarları estirecek.

İMZA GÜNÜNE KATILACAK

X-Factor yarışmasına kendi bestelediği İncir şarkısıyla katılan ve tüm Türkiye'nin bir anda dikkatini çeken İlyas Yalçıntaş, mini konser sonrası düzenlenecek imza günü etkinliğinde sevenleriyle bir araya gelecek. Ünlü sanatçının hayranları, Yalçıntaş'la birlikte sohbet edip birlikte fotoğraf çektirme imkanına kavuşacaklar.

SEVGİLİMİ EN İYİ BEN TANIRIM

Piazza'daki Sevgililer Günü sıcaklığı, 14 Şubat Pazar Günü düzenlenecek birbirinden eğlenceli ve heyecanlı etkinliklerle devam edecek. Saat 17.00 ile 18.00 arasında düzenlenecek "Sevgilimi En İyi Ben Tanırım" yarışması çiftlere, eşlerini ne kadar tanıdıklarını kanıtlama fırsatı sunacak. Eşleri hakkındaki sorulara doğru yanıt verecek çiftleri belirleyecek yarışma, katılanlara olduğu kadar izleyenlere de keyifli vakit geçirtecek.

SEVGİLİ İÇİN KURABİYE ATÖLYESİ

Saat 15.00 ile 16.00 arasındaki "Sevgilime En Güzel Kurabiyeyi Ben Yaparım" Atölyesi ise romantizmin en tatlı halini ortaya çıkartacak. Atölyeye katılacak yarışmacılar, sevgililerine sunacakları birbirinden lezzetli kurabiyeleri en güzel ve şık biçimde süslemek için yarışacaklar.

CANLI MÜZİK KEYFİ

Sevgililer Günü'nde Piazza'da müzik keyfi de yaşanacak. Sevgililer Günü'ne özel en güzel aşk şarkıları, müzik gruplarının saat 19.00'dan itibaren canlı gerçekleştirecekleri performansla sevenleri romantizmin doruklarına çıkaracak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim