• BIST 9645.02
  • Altın 2406.222
  • Dolar 32.5865
  • Euro 34.7883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C

SEU Basket’in ‘Yıldızlar’ı şampiyon oldu

SEU Basket’in ‘Yıldızlar’ı şampiyon oldu
Diyarbakır Yıldızlar Kategorisi Basketbol Ligi'nde mücadele eden Selahattin Eyyubi Üniversitesi (SEU) basketbol takımı ikinci yılında da şampiyon oldu.

Diyarbakır Yıldızlar Kategorisi Basketbol Ligi'nde mücadele eden Selahattin Eyyubi Üniversitesi (SEU) basketbol takımı ikinci yılında da şampiyon oldu. Gençler Takımı kategorisinde olduğu gibi SEU Basket'in Yıldız Takımı Diyarbakır'ı bölge şampiyonasında temsil edecek.

Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Basketbol Takımı (SEU Basket) Yıldızlar ekibi, normal sezonu 36 puanla namağlup lider tamamladı. Play-Off serisinde önce Diyarbakır Siverekliler Derneği takımını saf dışı bıraktı. Play-Off final maçında Kayapınar Belediyespor ile karşılaşan SEU Basket Yıldızlar, rakibi karşısında ligdeki iki maçını da kazandığı için seriye 1-0 önde başladı. SEU Basket Yıldızları, Kayapınar Belediyespor'u 65-54 mağlup etti. Bu sonuçla SEU Basket Yıldızlar ekibi, ligi namağlup bitirerek şampiyon oldu.

Sezonu da değerlendiren SEU Basket'in deneyimli koçu Gökhan Yıldırım, bütün kategorilerde mücadele gücü yüksek takımlar oluşturmak için çaba sarf ettiklerini anlattı. Yıldırım, mücadeleci karakterlerine takımı ruhunu da ekleyerek bütün rakiplerini yenmeyi başardıklarını dile getiren Yıldırım, başarının ciddi bir çalışmanın sonucunda geldiğini vurguladı. Yıldırım, kısa bir dinlenmeden sonra katılacakları bölge şampiyonasına hazırlanacaklarını kaydetti.

SEU Basket Yıldız Takımı, Diyarbakır adına 8-12 Mart tarihleri arasında Malatya'da yapılacak Bölge Basketbol Şampiyonası'nda katılacak. SEU Basket'in Gençler Takımı da 15-18 Mart tarihlerinde Elazığ'daki Bölge Şampiyonası'nda Diyarbakır'ı parkede temsil edecek. Bilindiği gibi ilk kez geçen sene lige katılan SEU Basket'in Gençler ve Yıldızlar takımları sezonu yine namağlup şampiyon tamamlayarak Bölge Şampiyonlarına katılmışlardı. Yıldızlar Takımı, bölge şampiyonluğunu da elde ederek, Balıkesir'deki Anadolu Turnuvası'nda boy göstermişti.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim