• BIST 9548.09
  • Altın 2497.112
  • Dolar 32.491
  • Euro 34.543
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Servet Çetin hakkında şok iddia

Servet Çetin hakkında şok iddia
Milli oyuncu Servet Çetin'in Almanya'daki kız arkadaşından 40 bin Euro'luk saat, telefon ve parfüm sipariş ederek dolandırdığı iddia edildi. İddaya göre Servet Çetin, kız arkadaşına hakaret ederek dolandırdı

Mersin İdmanyurdu oyuncusu olan, A Milli Takım’ın yanı sıra Fenerbahce ve Galatasaray ’da da forma giymiş Servet Çetin hakkında dolandırıcılık, tehdit ve hakaret suçlamasıyla savcılığa başvuruda bulunuldu.

İddiaya göre Servet Çetin, kız arkadaşından pahalı saatler, telefonlar ve parfüm istedi. Hatta bir seferde 100 şişe parfüm siparişi verdi. Yine iddiaya göre telefon mesajlarında “sen bu ürünleri al ben parasını geçeceğim” dedi. Aldığı ürünleri faturalandıran oyuncunun Almanya’da bulunan kız arkadaşı, günü gelince 40 bin Euro’yu istedi. Servet Çetin ise bunlar “Hediye olarak gelmedi mi” diyerek parayı ödemedi. Servet Çetin ile eski kız arkadaşı arasında yaşanan olay bununla sınırlı kalmadı. Futbolcu ve eski kız arkadaşı Nişantaşı’nda 4 milyon dolar karşılığı ortak bir iş yeri almaya karar verdi. İkili iş yeri için karşı tarafla ön protokol yaptı. Anlaşmaya 250 bin dolarlık karşılıklı “vazgeçme” tazminat maddesi konuldu. Sözleşmeyi Servet Çetin’in kız arkadaşı imzaladı. Kız arkadaşının iddiasına göre, eski sevgilisi olan Servet, iş yeri için vereceği 2 milyon doları ödemekten vazgeçti bu yüzden ay sonuna kadar ödenmesi gereken 250 bin dolar tazminat kadının üzerine kaldı.

SAVCILIĞA BAŞVURDU

Bu olay üzerine mağdur olduğunu ifade eden oyuncunun eski kız arkadaşı telefon mesajları ve aldığı ürünlerin faturalarıyla oyuncu hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldı. Radyospor’a bağlanan S.M.,basında konu hakkında çıkan haberleri hatırlatarak "Çok üzgünüm. Bu konunun bu kadar medyada yer alacağını tahmin etmiyordum. Bu isim Servet Çetin... 20 yıl ticaret yapan iş kadınıyım. Her zaman yanında bulundum. Beni kullanmaya çalıştı. Ben de paramı isteyince her şey çok değişti. Küfürlere, hakaretlere maruz kaldım. İstanbul 'da çok ciddi yatırımlar yapmayı planlıyordum. Çok üzgünüm gerçekten. Türkiye 'den çok soğudum. İnsanlara olan güvenimi kaybettim. Türk yargısına güveniyorum ve o kişiyi Allah'a havale ediyorum. Servet Çetin parayı ödemeyeceğini, çok ünlü biri olduğunu, onunla başa çıkamayacağımı söyledi. Ben de yargıya başvuracağım dedim" şeklinde konuştu.

S.M.'nin savcılığa verdiği dilekçedeki bölüm şöyle: “Ben daha önceki cep telefonları ve kol saatlerinin bedelini Servet’ten talep ettim. Bu ürünlerin toplam değeri 40 bin Euro’dur. Servet “bankada param var. Ayrıca sözleşmeli Euro, Dolar bandında param da var. Dolar 2.30’a geçince, çekip ödeyeceğim’ dedi. Fakat bu güne kadar taahhüt ettiği ödemeyi yapmadı. Kuzenim M.A. ile bir kaç sefer telefonla görüştü. Ona ‘ben ödemeyi S’ye yapacağım. Ben milli futbolcuyum. Bana kimse bir şey yapamaz, bana dokunmaya kimse cesaret edemez” gibi tehdit içeren sözler söylemiş. 2015 Ocak ayından itibaren ben Servet’ten sattığım ürünlerin parasını defalarca istemeye başladım. Telefonla aradım, mesaj gönderdim. Servet önce ‘faturaları gönder’ dedi. Faturaları gönderdim. Yine göndermedi. Benim telefonlarımı engelledi. Hakaret ve tehdit içeren mesajlar gönderdi. Yine “elimde görüntülerin var. Resmilerini savcıya vereceğim. Herkes görsün ne b.k olduğunu bir daha da benim yanımdan geçemezsin. Seni öldürteceğim. Ağzını burnunu kıracağım. Seni tanınmaz hale getireceğim. Resimlerini her tarafa yayacağım. Senin peşine adamlarını takıp öldürteceğim. Eski eşini arayıp görüntülerini ve resimlerini vereceğim’ gibi ifadeler kullanmıştır. En son 18/01/2015 tarihinde şüpheli Servet Çetin bana tehdit ve hakaret içeren mesajlar göndermiştir. Bu itibarla şüpheli Servet Çetin’den şikayetçiyim.”

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim