• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Serpil Çakmaklı güzellik sırlarını İHA ile paylaştı

Serpil Çakmaklı güzellik sırlarını İHA  ile paylaştı
Ünlü Oyuncu Serpil Çakmaklı, güzellik sırlarına ilişkin doğal yöntemleri tercih ettiğini belirterek, "Ben artık estetiğe karşıyım" dedi.

Ünlü Oyuncu Serpil Çakmaklı, güzellik sırlarına ilişkin doğal yöntemleri tercih ettiğini belirterek, "Ben artık estetiğe karşıyım" dedi.

Sanatçı Serpil Çakmaklı, güzellik sırlarını İHA muhabirine anlattı. Bir sinema filmi öncesinde güzellik uygulamaları yaptırmak için İstanbul'dan Ankara'ya seyahat ettiğini dile getiren Çakmaklı, VOG Estetik Merkezi'nde geçirdiği uygulamaları anlattı. Bu tip uygulamaları yaptırırken bayanların rahat ortamlarda bulunmaları ve uzman kişilerle çalışmaları gerektiğini belirten Çakmaklı, "Burası evim gibi, bu tip işlemlerde bayanların rahat ortamlarda ve uzman ellerde olması gerektiği için burayı tercih ettim. İkinci gelişim, daha önce de gelmiştim ama kimsenin haberi olmamıştı. Hanımların her daim bakıma ihtiyacı var görsel olarak, cilt yoruluyor. Bir sinema filmimiz var. Sinema filmi öncesi tam bir cilt bakımı yaptık. Bir sürü değişik makinelerle, cihazlarla yapıldı" şeklinde konuştu.

Uygulama yapılan cihaz hakkında bilgi veren Çakmaklı, cihazın yurt dışında bulunan ünlüler tarafından da tercih edildiğine dikkat çekerek, "En son yaptırdığımız cihazın özelliklerini anlatayım ki bütün hanımlara tavsiye ediyorum. Bu şuan son derece bir trend, bütün yurt dışında aktör ve aktrislerin kullandığı, hanımların ve erkeklerin kullanabileceği bir makine. Tek seansla yüzdeki tüm yorgunluklar, kasları çok iyi çalıştırdığı için gençlik ve daha dirilik sağladığı için mucizevi bir cihaz diyebiliriz" diye konuştu.

"Hanımlar bilinçsiz birçok işlem yaptırıyor" ifadelerini kullanan Çakmaklı, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Bende bunun mağduru olmuştum daha önce. Artık kesinlikle estetiğe karşıyım, ki özellikle benim hiçbir ihtiyacım olmadan bütün ellerinde fotoğraflarla benim elmacık kemiklerim, saçım modelken yanlış doktorların ve yanlış uzmanların olayı ile yüzümde baya bir değişiklikler olmuştu. Şuanda çok mutluyum, kendi halime geldiğim için yapan insanları kınamıyorum ama ben artık estetiğe karşıyım. Sadece kadınların çok güzel cilt bakımları yapması gerektiğini, bu da bilinçli ellerde yapılması gerektiğini düşünüyorum."

Türk kadınının geçmiş dönem ve şuanki güzellik uygulamalarını değerlendiren Çakmaklı, "Biz her sene değişikliğe uğruyoruz bu giyimle, kuşamla, makyajla, alışkanlıklarla. Şuan mucizevî olarak bizlerde tıp gibi kadınlar ve erkekler her şeyin iyisini yaptırıyoruz. Düşününki erkeklerin de çok rahatsız olduğu bakımlarla ilgili ihtiyaçları var. Bunlar da gideriliyor. Güzellik bana göre kadınlara özgü bir şey değil, tam tersi kadınlardan daha çok erkekler bakım yaptırıyor. Belki birazcık saklıyorlar ve dile getirmiyorlar. Sonuçta bu uygulanan bir sistem Türkiye'ye bu cihaz daha önce geldi. Ama burada benim kullandığım en son ve gerçekten ben tavsiye ediyorum. Estetik yapmıyorsunuz. Kesik yok. Normal bir bayanın ya da bir beyin gelip yaptırabileceği bir uygulama" ifadelerine yer verdi.

Çakmaklı'nın güzellik tavsiyeleri ise sağlıklı beslenme, spor yapma ve güzellik uygulamalarının uzman kişilerce yapılması yönünde oldu.

"Yapılan bir seansla 10 yaş gençleşmeyi vaat ediyor"

Sanatçı Serpil Çakmaklı'ya uygulanan işlemler ve uygulama yapılan cihaz ile ilgili bilgiler veren VOG Genel Müdürü Gülsen Demiraslan, cihazla yapılan 1 seanslık uygulama sonrasında 10 yaş gençleşmenin sağladığına vurgu yaparak şunları kaydetti:

"Tamamen doğal detoks yöntemleri uygulandı, organik ürünlerimizle organik terapi bakımı yaptık. Odaklanmış ultrason tedavisi uyguladık. Daha önce de uygulamıştık. Şuan bir kontrol bakımı yaptık. Bütün hanımların yapması gereken basit klasik bakımları yaptık. Çok özellikli bir cihaz, son yıllarda bu sektörü çok heyecanlandıran bir cihaz. Yüzde 4 buçuk milim, vücutta 13 milim alta inerek termal hasar yaratıyor. Kendi yapınızı, hücrenizi kullanarak yenilenmeyi sağlıyor. Yenilenme süreci 3 ayda tamamlanıyor. Yapılan bir seansla 10 yaş gençleşmeyi vaat ediyor. Tabiî ki bunun yaşla alakası var. 40 yaşındaki bir hanıma bunu vaat ediyoruz ama 50-60 üzerindeki bir hanıma 5 yaşta vaat etsek güzel. Ameliyatsız, ağrısız, sancısız bir uygulama."

Serpil Çakmaklı güzellik sırlarını İHA ile paylaştı

Serpil Çakmaklı güzellik sırlarını İHA ile paylaştı

Serpil Çakmaklı güzellik sırlarını İHA ile paylaştı

Serpil Çakmaklı güzellik sırlarını İHA ile paylaştı

Serpil Çakmaklı güzellik sırlarını İHA ile paylaştı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
  • "Kolay gelsin alayınıza"28 Mayıs 2023 Pazar 23:20
  • Cannes'da ödül alan Merve Dizdar yurda döndü: Hızlıca oyumu kullanmaya gidiyorum28 Mayıs 2023 Pazar 17:20
  • Tatlıtuğ'a sandık başında yoğun ilgi28 Mayıs 2023 Pazar 17:00
  • Yapay zeka 'insanlık ayıbı'22 Mayıs 2023 Pazartesi 16:00
  • Tarkan’dan 100. yıl marşı19 Mayıs 2023 Cuma 17:20
  • "Uykulu olduğum için dolandırıldım"18 Mayıs 2023 Perşembe 12:00
  • Görkemli düğün! Merve İpek ile Fırat Oruç evlendi!12 Mayıs 2023 Cuma 15:40
  • Tülin Şahin'e velayet şoku10 Mayıs 2023 Çarşamba 10:20
  • F1 pilotu Charles Leclerc, İstanbul'a gelecek09 Mayıs 2023 Salı 10:52
  • Tarkan oyunu kullandı08 Mayıs 2023 Pazartesi 14:50
  • ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim