• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Serik’te 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Serik’te 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Serik'te coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Serik'te coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 96. Yılı Serik'te düzenlenen törenle kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 96. Yılı etkinlikleri dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanı önünde düzenlenen programa Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Kaymakam Dr. Rıfat Altan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Ece, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Tören, Kaymakam Dr. Rıfat Altan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Ece ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık'ın vatandaşları, öğrencileri ve protokolü selamlaması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra günün anlam ve önemine binaen konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkuyla kutlandığını ifade etti.

"KUTLAMAKTAN BÜYÜK KIVANÇ DUYMAKTAYIZ"

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sayesinde, dünya çocuklarıyla sevinçlerini paylaştıklarını ifade eden Ekiz, "Dünyaya sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk, kardeşlik ve barış mesajları vererek; dünya çocuklarıyla birlikte bu güzel bayramı en güzel duygularla kutlamaktan büyük kıvanç duymaktayız. Her şeyin en güzeline layık olan sizler, okuyan, anlayan, araştıran, düşünen, soran, sorgulayan, yenilikçi, bilimi ve teknolojiyi yararlı bir şekilde kullanan, milli ve manevi değerlerine bağlı, insan haklarına saygılı, evrensel insani değerleri tam olarak algılamış, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiğiniz müddetçe, ülkemiz ve insanlık adına büyük bir kazanım olacağını aklınızdan çıkarmayın" dedi.

YARIŞMAYA GİREN ÖĞRENCİLERE HEDİYELERİ VERİLDİ

Daha sonra öğrencilerin şiirlerini okumaları ile süren program halk oyunları gösterileri, Gazi Ortaokulu tarafından hazırlanan müzik etkinliği, dans gösterisi ve anaokulu öğrencilerinin bayraklı gösterisi ile devam etti. Kazım Karabekir Anaokulu müzik gösterileri ve öğrencilerin jimnastik, uzak doğu sporu gösterilerinin yer aldığı program sonunda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yapılan şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ödülleri Kaymakam Dr. Rıfat Altan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Ece ve Serik Başsavcı Vekili Cumhuriyet Savcısı Osman Özdemir verdi.

Serik’te 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Serik’te 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Serik’te 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Serik’te 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim