• BIST 9524.59
  • Altın 2497.108
  • Dolar 32.5917
  • Euro 34.737
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Serik Belediye Başkanı Çalık’tan Gündem Değerlendirmesi

Serik Belediye Başkanı Çalık’tan Gündem Değerlendirmesi
Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, yerel ve genel gündem değerlendirmesinde bulundu.

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, yerel ve genel gündem değerlendirmesinde bulundu.

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, 30 Mart 2014 mahalli idareler seçiminin 2. yılı münasebetiyle yurt ve dünya da yaşanan olayları değerlendirdi. İki yıldır gece gündüz çalıştıklarını belirten ve çok mesafe katettiklerini de ifade eden Başkan Çalık, "Serikimizde on yılların ihmali var. Çok kısa zamanda çok işler yapmak zorundayız. Halkımızdan aldığımız tepkiler iyi yolda olduğumuzu gösteriyor. Daha da iyi olacağız inşallah" dedi.

"BİR TAKIM ZEVAT İHANETİN İÇİNDE"

Birlik ve beraberlik mesajı veren Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan üzerinden Türkiye'ye yöneltilen düşmanlığa dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Bu türden olayların milletin gözünden kaçmadığını da belirten Başkan Çalık, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Küresel güçlerin art arda gelen operasyonlarına dikkat edin. Bütün bunlar milletimizin de dikkatinden kaçmıyor. Ancak sömürge aydınları olarak nitelendirilecek bir takım zevat bilerek veya bilmeyerek bir dizi ihanetin içindedir. Herkesin kendine gelmesi gerekmektedir. Küresel güçlerin oyuncağı bir soytarı ve onun haşhaşi niteliğindeki örgütü, FETÖ gibi oluşumlar büyük Türkiye'nin önünü kesmeyecektir. Millet liderine yerli ve milli olana sahip çıkacaktır" dedi.

"CUMHURBAŞKANI ALEYHİNE KAMUOYU OLUŞTURUYORLAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhine kamuoyu oluşturmaya çalışan bir grup olduğunu da ifade eden Çalık şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımız aleyhine kamuoyu oluşturmaya çalışan çevreler dış mihrakların Türkiye'yi etkisiz kılma emellerine hizmet etmektedirler. Bu yolda bile isteye çalışan çevrelerin dış güçlere hizmet ettiğini halkımız bilmekte ve takdir etmektedir. Halkın seçtiği cumhurbaşkanına küresel güçlerin ağzıyla muhalefet edenlerden, saldıranlardan, hakaret edenlerden Türk Milleti hesap soracaktır. Tarih ve Allah indinde sorumludurlar"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim